Atatürk Stadyumu’nun Işıklandırma İhalesi Yapıldı

Isparta Atatürk Stadyumu’nun ışıklandırma ihalesi yapıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Haziran 2011 12:28
Atatürk Stadyumu’nun Işıklandırma İhalesi Yapıldı

Isparta Atatürk Stadyumu’nun ışıklandırma ihalesi yapıldı.

Atatürk Stadyumu, gerek yurt içi gerekse yurt dışından kamp yapmak için Davraz Kayak Merkezine gelen futbol kulüplerinin gece maçlarını yapabilmeleri için ışıklandırıldı.

İhalenin 31 Mayıs 2011 tarihinde yapıldığına dikkat çeken İl Gençlik ve Spor Müdür Vekili Fatma Uçarlar, şu an tekliflerin değerlendirilmesi aşamasında olduklarını kaydetti. Uçarlar sözlerini şöyle sürdürdü: “Atatürk Stadyumunu asıl ışıklandırmamızdaki sebep bilindiği özellikle yazın yurt içinden ve yurt dışından ünlü futbol kulüpleri Davraz Kayak Merkezine geliyor. O nedenle bu takımların gece maçı yapma noktasında sıkıntılar çektiğini gördük. Zaman zaman da gelen futbol kulüplerinin yöneticileri bize bu durumu ilettiler. Bizde Atatürk Stadyumunu gece maçlarının oynanması için ışıklandırdık. Bunun ihalesini gerçekleştirdik. Şimdi verilen tekliflerin değerlendirilmesi sürecindeyiz. Atatürk Stadyumunun ışıklandırılmasında AK Parti Isparta Milletvekili Sayın Mehmet Sait Dilek’in büyük katkıları olmuştur. Kendisine de bize yardımcı olduğu için teşekkür ederiz.”

İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü olarak tesislerin bakım ve onarımına ağırlık verdiklerini kaydeden Uçarlar, yüzme havuzunun ardından 6 Mart Kapalı Spor Salonunda da iyileştirmeler yaptıklarını ifade etti.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum