Ateş Düştüğü Yeri Yakmadı

Ateş Düştüğü Yeri Yakmadı

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Eylül 2015 11:34
Ateş Düştüğü Yeri Yakmadı

Isparta Yörük Türkmen derneği Başkanı Hasan Parlakyıldız Ülkemizde yaşanan terör olayları ve gelen şehit haberleri ile ilgili yaptığı açıklamada; “Vatan için Bayrak için, İslam için, Toprak için Hainleri kalleş kurşunları ve pusuları ile şehadet şerbeti içen Aziz şehitlerimize Allahtan rahmet, kederli ailelerine necip Türk Milletine baş sağlığı diliyorum.

Teröre ve teröriste destek olan her kim varsa rabbim onları kahhar ismi ile kahretsin. Dostlar ateş düştüğü yeri yakmadı ateş Dünya coğrafyasında yaşamını sürdüren Peygamber (SAV) efendimizin övgüsüne mazhar olmuş Türk milletinin tamamının yüreğini yaktı. Şer odaklarını harekete geçiren unsurlar neydi de son iki ay içerisinde hortladı. Anlaşılmayan şey nedir? yoksa bu şer odakları bir yerlerden talimat alarak Dünya lideri olmaya aday olan Türkiye Cumhuriyetinin gelişmesini engellemek adına yapılan siyonizmin kirli oyunlarından birimi veya analar ağlamasın diye verilen tavizler sonucunda eşkıyanın şehirlere yaptığı yığınakların bir sonucumu uyan milletim uyan hiçbir güç ve kuvvet bizleri kandırmamalı her daim uyanık olmalıyız.

Türk tarihi boyunca karşımıza kılık ve kimlik değiştirerek çıkan düşman, bu gün de bölücü terör örgütleri ve uzantıları şeklinde vücut bularak; can güvenliğimizi, huzurumuzu, bütünlüğümüzü ve geleceğimizi tehdit etmektedir.

Her gün miktarı ve şiddeti daha fazla artan kahpe tuzaklarla, vatan evlatlarımızı bağrımızdan koparan hadiseler; konuyu bir asayiş sorunu olmaktan çıkarıp, ulusal bekamızı tehdit eden büyük bir tehlike haline getirmiştir.

Bin yıldır yurt tuttuğumuz, bedeli sayısız canla peşin olarak ödenmiş bu topraklar bölünmeye, kanla çizilmiş misak-i milli hudutları değiştirilmeye çalışılmaktadır. Geldiğimiz nokta bizleri yeni bir milli mücadelenin eşiğine getirmiştir. Bu konu ile ilgili vatan evlatları her zaman göreve hazırdır. Devletimiz bizden ricası bile olsa emir telakki ederek görevimizi yaparız. Arkamızdan gelen var mı diye bakmadan cepheye gideriz. 1915 Çanakkale de ve kurtuluş savaşında ülkemizin kadınları “ Vatan çocuksuz olur ama çocuk vatansız olmaz” diyerek top mermisinin üzerine çocuğunun üzerindeki hırkayı örtecek kadar da vatan sevgisi ve hürriyet aşkı ile yanıp tutuşan bir millet olarak emir beklemekteyiz.

Gazi Mustafa Kemal dediği gibi “ Hattı müdafa yoktur sathı müdafa vardır. O satıh bütün bir vatandır.” Düsturu ile hareket ederek vatanı bir bütün olarak her türlü tehlike düşmanların ayak oyunlarından kurtarmalıyız. Aziz Türk milleti ve değerli hemşehrilerim ateş sadece düştüğü yeri yakmadı hepimizi yaktı. Hep beraber bu ateşi söndürelim ki Analar ağlamasın.

“Kim bu cennet vatanın uğruna olmaz ki fedâ?
Şühedâ fışkıracak toprağı sıksan, şühedâ!
Cânı, cânânı, bütün varımı alsın da Huda,
Etmesin tek vatanımdan beni dünyada cüdâ.”
Varlığımız Türk varlığına armağan olsun”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.