Ateşgül Rüşvet Alma Davasından Beraat Etti

Isparta Belediyesi´ne yönelik olarak gerçekleştirilen operasyon sonrası tutuklanarak cezaevine konulan ve geçtiğimiz ay tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan, Başdanışman Mehmet Ateşgül, bugün ağır ceza mahkemesinde görülen davadan beraat etti...

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Nisan 2012 13:17
Ateşgül Rüşvet Alma Davasından Beraat Etti

Atilla Bayrak'ın Isparta Belediye'sine Sosyete Pazarı yapmak için istediği, Pazar yeri davası bugün sabah saat 10:00 da Ağır ceza mahkemesinde yapıldı.

Kendisinden pazar yeri için 5000 tl rüşvet istediğini iddia ettiği Mehmet Ateşgül'e açtığı davanın 4. duruşması görüldü ve karara bağlandı. Atilla Bayrağın açtığı davada Ateşgül rüşvet almak,ikbar ve irtikat olmak üzere 3 ayrı suçtan yargılandı.

Belediye encümen üyelerininde kazancın yarısını istediği iddia edilen rüşvet davası sonuçlandı. Buna göre mahkeme'ye şahit olarak isimleri yazılan Osman Gazi Aksoy, Mustafa Zorlu, Mustafa Özaydın, Aziz Bayrak, Adnan Taşdelen, İsmail Cemil Aydoğdu, Hasan Parlakyıldız, Hasan Demir, Musa Noyan dinlendi.

Mahkeme verdiği aranın ardından Mehmet Ateşgül ve Meclis üyelerini suçu işlemediklerine kanaat getirerek beraat ettirdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum