Ateşkese Rağmen Saldırılıyor

Ateşkese Rağmen Saldırılıyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Mart 2016 14:05
Ateşkese Rağmen Saldırılıyor

Suriye Bayır Bucak Bölgesinde ateşe rağmen bombardıman devam ediyor.

Isparta Yörük Türkmen derneği başkanı Hasan Parlakyıldız Bayır Bucak Türkmenlerine ateşkese rağmen yapılan saldırıları kınadı.
Parlakyıldız yaptığı açıklamada; Gönlü yüreği vatan sevgisi ile dolu olan gönül dostlarına selam olsun .Arkadaşlar 27 şubat cumartesi günü suriye de yapılan ateşkes ilan edilmesine rağmen rus uçakları ateşkes olduğu dakikadan itibaren 3 saat boyunca ağır bombardıman yaparak Türkmen kardeşlerimize bomba yağdırmışlardır. Bölgedeki kardeşlerimizin bildirdiklerine göre rus uçaklarının bombardımanından sonra Suriye ordusu Rus Subayları komutasında karahareketi başlatarak Türkmen kardeşlerimize saldırılar devam etmektedir.

Dostlar sizlere soruyorum Birleşmiş Milletler nerede, Kobanide dünyayı ayağa kaldıran zihniyetler nerede, Ulusal basın nerede neden bu toplum bu kadar sessiz ve acz içerisinde bunu anlayabilmiş değilim. Ateşkes Tiyatrosu adı altın ittifak güçlerin amacı Türkmen bölgesinde yaşayan kardeşlerimizin tamamını yok ederek veya göçe zorlayarak bölgeyi farklı duygulara sahip guruplara mı teslim edilecek.?

Ateşkese rağmen ağır bombardıman sonrası Türkmen köyleri birer birer düşmeye başlamıştır. O bölge vatan toprakları için zor şartlarda insan üstü detansı mücadele veren kardeşlerimize rabbim güç kuvvet versin.
Arkadaşlar size hatırlatmak isterim ki Avrupa parlementosunda Aliye İzzet Begoviçe sorarlar “Sen avrupanın ortasında ki küçücük bosnayı niye savunuyorsun” diye verdiği cevap hakikaten tarihi” Ben Saray Bosnayı savunmuyorum ben Istanbulu savunuyorum” diyor Bugün ise kardeşlerimiz Bayır Bucak bölgesini savun muyor hatayı Gaziantebi yani Ankara yı savunuyor. 1915 yılında Çanakkele bizim için ne ise bugün Bayır Bucak ta o.

Kardeşlerimizin Vatan toprakları için elbet bir gün savaş sona erecek ve savaş sona erdiği zaman bu kardeşlerimiz Suriyenin şekillenmesin de masa da yer alacaklar mı yoksa tarih sahnesinden yok olarak kaybolup gidecekler mi?

Bu soru ve cevaplar kardeşlerimizin geleceğini tayin edecektir. Gelin Türkiye Cumhuriyetin de yaşayan Necip Türk milleti olarak ne yapılması gerekirse birlikte onu yapmaya başlayalım. Bu duruşumuzu haykırışımızı Isparta dan başlatarak kardeşlerimize destek olalım.

Kendini dünyanın hakimi olduğunu zannedenler dünya coğrafyasından Osmanlını yanı Türkün izini (eserlerini) yani kültür miraslarını yok etmeye " dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.