Ateşle Dans Eğitimi

Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü Eğirdir Belediyesi’nde İtfaiye Müdürlüğünde çalışan 13 personel ile İç Güvenlik Eğitim ve Tatbikat Merkezi Komutanlığında çalışan 7 askere bir hafta boyunca yangın ve tabi afetlerle ilgili eğitim verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Ekim 2013 15:44
Ateşle Dans Eğitimi

Pazartesi günü başlayan eğitim Cuma günü sona erdi. Bir hafta boyunca kursiyerler yangın çeşitleri kurtarma yöntemleri ve korunma yöntemleri hakkında geniş bilgi sahibi oldular. Kursiyerler ayrıca teorikle birlikte pratik tatbikatta gerçekleştirdiler. Bir haftalık kurs sonrasında kursa katılanlara da takılım sertifikaları verildi.

Isparta Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nde konusunda uzman kişiler tarafından yapılan eğitimde her türlü tehlike, korunma ve kurtarma yöntemleri bir hafta boyunca anlatıldı. Kurslarda ön plana çıkan konuların başında ise önce can güvenliğinin geldiğine dikkat çekilirken, kurtarmadan önce itfaiyecilerin önce kendi can güvenliğini sağlama almaları gerektiği önemle vurgulandı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.