Atık Malzemelerden Zekâ Oyunlarına Bir Yolculuk

Atık Malzemelerden Zekâ Oyunlarına Bir Yolculuk

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Haziran 2021 16:14
Atık Malzemelerden Zekâ Oyunlarına Bir Yolculuk

Selahattin Seçkin İlkokulu Anasınıfı Öğretmeni Makbule Ortatepe Yılmaz ve öğrencileri Zekâlı Geri Dönüşüm eTwinning projesi ile geri dönüşüm malzemelerinden zekâ oyunları tasarladı.    

Proje doğrultuda öğrenciler hem çevreye, hem aile ekonomisine hem de öğrenmenin kalıcılığına fayda sağlamış oldular.

Konuyla ilgili olarak Anasınıfı Öğretmeni Makbule Ortatepe Yılmaz “Son dönemde çok fazla öneme sahip olan zekâ oyunu öğrencinin kaliteli zaman geçirmesini sağlar. Çocukların algılarını, hafızalarını, bilişsel becerilerini geliştirir ve güçlendirir. Bu proje ile öğrencilerim geri dönüşümün önemini kavradı, sosyal sorumluluk bilinci kazandı, aynı zamanda birçok zekâ oyununun nasıl oynandığını öğrenmiş oldu. Öğrencilerimi tebrik ediyor, bu projede bana destek olan okul müdürümüz Yaşar Kemal BAŞ ve öğrenci velilerime teşekkür ediyorum” dedi.

Zekâlı Geri Dönüşüm projesinde final ürünü olarak hazırlanan dergi proje öğretmeni Makbule Ortatepe Yılmaz ve okul müdürü Yaşar Kemal Baş tarafından Milli Eğitim Müdürü Ömer Yılmaz ve şube müdürlerine takdim edildi.

1-049.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum