Atletli Külotlu Gönderme!

Yalvaç Pisidia Antiokheia Kültür, Turizm ve Sanat Festivali ile ilgili haber yapan Yalvaç merkezli bir internet haber sitesi festivali "DON, ATLET, KÜLOT ve KOKOREÇ FESTİVALİ 4-7 TEMMUZ’DA" diye duyurdu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Haziran 2013 13:06
Atletli Külotlu Gönderme!

Yalvaç'ta yayın yapan özyalvaç isimli bir internet haber sitesi, ilçede düzenlenecek olan Yalvaç Pisidia Antiokheia Kültür, Turizm ve Sanat Festivali'ni "DON, ATLET, KÜLOT ve KOKOREÇ FESTİVALİ 4-7 TEMMUZ’DA" diye duyurdu.

Festivale eleştirel bir gönderme yapan site; "Her yıl büyük bir eziyete dönüşen, festivalden daha çok panayıra benzeyen ve vatandaşlar arasında DON, ATLET, KÜLOT ve KOKOREÇ FESTİVALİ olarak isimlendirilen “Yalvaç Pisidia Antiokheia Kültür, Turizm ve Sanat Festivali”nin bu yıl 4-7 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirileceği açıklandı. Yalvaç Belediyesi tarafından düzenlenen Festival, Ramazan ayı nedeniyle Ramazan’ın başlamasından bir hafta önce yapılacak" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.