ATSO’da Bir Ispartalı

ATSO'da bir Isparta'lı 80.000 üyesi ile Türkiye'nin en büyük Ticaret ve Sanayi Odası içerisinde yer alan ATSO'nun Cumartesi günü gerçekleşecek seçimlerinde; Ispartalı hemşerimiz Burak Akpınar, ilgili meslek komitesi asil üyeliğine aday gösterildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Mayıs 2013 12:17
ATSO’da Bir Ispartalı

ATSO'da bir Isparta'lı 80.000 üyesi ile Türkiye'nin en büyük Ticaret ve Sanayi Odası içerisinde yer alan Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın Cumartesi günü gerçekleşecek seçimlerinde; aynı zamanda Antalya'da da işletmeleri bulunan hemşehrimiz Barida Hotels Spa İşletmecisi Burak Akpınar ilgili Meslek Komitesi Asil üyeliğine aday gösterildi.

2009'da rekor katılımla 15 bin üyenin oy kullandığı ATSO seçimlerinde turuncu ve mavi listeler yarışmıştı. Bu seçimde ise henüz tek renk var, o da turuncu.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nda seçim tarihi yaklaşırken, mevcut başkan Çetin Osman Budak dışında adaylığını açıklayan isim yok. 2009'da seçim listesinde yaklaşık 24 bin üye vardı. Ve seçimlerde rekor katılımla 15 bin üye oy kullanmıştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum