Autoshow Fuarı'nda Ford Meçikoğulları Rügarı

Isparta Autoshow Fuarı'nda Ford Meçikoğulları Rügarı

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Ekim 2016 14:08
Autoshow Fuarı'nda Ford Meçikoğulları Rügarı

6-9 Ekim tarihinde  Fuarı Gökkubbe Fuar Merkezi'nde düzenlenen Isparta Autoshow Fuarına katılan Ford Meçikoğlu Plaza fuara gelen vatandaşların ilgisinden memnun kaldı.

14 araçla fuara katılan Ford Meçikoğlu Yönetim kurulu başkanı Hasan Meçikoğlu yaptığı açıklama da şunları söyledi;

"Fuarda  14 araç sergiledik. Özellikle Yeni Ranger ön plana çıktı. Bununla beraber Focus ve C-Max dizel otomatik araçlar da standımızı ziyaret eden misafirlerimizin ilgisini çekti. Yine geçen yıl yenilenen Mondeo en ilgi çekici modellerden biri oldu.

Ayrıca resmî gazetede yayınlanan ve önümüzdeki günlerde maliye bakanlığı tarafından genelgesi yayınlanması planlanan Ötv teşviğin de etkisi ile özellikle taksici müşterilerimizin Courier ve Connect modellerine ilgisi çok fazlaydı. Başarılı bir fuar zamanı geçirdiğimize inanıyorum. Başta Satış Müdürümüz Hakan Göbel olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarımıza ve standımızı ziyaret eden tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum