Avcular'dan Hür İrade Mesajı

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı M. Eyüp Avcular, Cumartesi günü yapılacak olan seçimler için önemli açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Mayıs 2013 12:40
Avcular'dan Hür İrade Mesajı

Avcular; Seçim sathına girdiğimiz şu son günlerde üyelerin çok bunaldığını görmekteyiz, bu sebeple üyelerimizin hür demokratik vicdanlarının sandık başında en doğru kararı vererek oy kullanmaları en büyük temennimizdir.

Bu dönem seçim sürecinin çok yoğun geçmesinden dolayı gezdiğimiz ve ziyaret ettiğimiz esnaflardan aldığımız intiba; gelen baskılardan çok bunaldıkları yönünde olmuştur. Dolayısıyla endişemiz bu oluşan baskılardan dolayı birçok ITSO üyesinin seçim günü hür iradesini seçim sandığına gelip oy kullanmamasıdır.

Katılım ne kadar çok olursa, seçmenin hür iradesi baskıdan ne kadar uzak olursa Isparta’ya ve odamıza sahip çıkılacağı ve sandıktan o kadar sağlıklı sonuç çıkacağı düşüncesindeyiz.

Seçmen katılımının çok olmasını ve seçmenlerin hür iradesini, yani oy hakkını kullanabilmek için yetki belgelerini son güne kalmadan almalarını rica ediyoruz. Bu düşüncelerle tekrar sandıktan çıkan sonucun Isparta’mıza ve ülkemize hayırlara vesile olmasını temenni ederiz.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum