AVM Fareleri Yakalandı... Bakın Ne Yaptılar?

Çeşitli Alışveriş Merkezlerinden farklı yöntemlerle hırsızlık yapan karı-koca polis tarafından suç üstü yakalandı. Yakalanan zanlılar hırsını görevini yapan gazetecilere terlik fırlatarak almaya çalıştı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Ağustos 2014 23:45
AVM Fareleri Yakalandı... Bakın Ne Yaptılar?

Şarkikaraağaç ilçesinde meydana gelen hırsızlık olayında 2 kişi suçüstü yakalandı.

Edinilen bilgiye göre İlçede 20 gün önce bir alışveriş merkezinden malzeme ve müşterilere ait çantaları çalarak izini kaybettiren karıkoca hırsızlar aynı şekilde ilçenin Pazar nedeni ile kalabalık olduğu başka bir alışveriş merkezinden aynı yöntemle malzeme çalarken görevliler tarafından fark edildi.

Durumun 155 polis ihbara bildirmeleri ile hırsızlık yapan şahıslar polisler tarafından suç üstü yakalanarak göz altına alındı.

Sağlık kontrolü için Şarkikaraağaç Devlet Hastanesine getirilen şüphelilerden bayan olan S.Ç kendisini görüntüleyen basın mensuplarına küfür edip ayağındaki terliği çıkartarak fırlattı.

Daha sonra arkasından getirilen eşi H.Ç polis ekipleri tarafından güçlükle araca alınarak Şarkikaraağaç İlçe Emniyet Müdürlüğüne İfadeleri alınmak üzere götürüldü.

Olayla ilgili savcılık ekipleri soruşturma başlattı.

şarkikaraağaç ekspres

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.