AVM’de Yeni Soluk Cadde AVM

Mustafa Korkmaz ve Bülent Türker’in girişimiyle açılan Cadde AVM, Yeni Adliye Binası karşısında hizmete girdi. 400 Metrekare alanda hizmet verecek olan Cadde AVM, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın katılımıyla açıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Kasım 2013 18:15
AVM’de Yeni Soluk Cadde AVM

Isparta’da AVM anlayışına yeni bir soluk getirmeyi hedefleyen Cadde AVM, Yeni Adliye binası karşısında düzenlenen törenle hizmete açıldı. Kurdelesini Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın kestiği AVM 400 metrekare alanda hizmet verecek. İlk etapta yaklaşık 15 kişiyi istihdam eden Cadde AVM önümüzdeki süreçte istihdam kapasitesini de artırmayı planlıyor.



Görkemli bir törenle hizmete açılan Cadde AVM’nin kurdelesini kesen Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Bugün güzel bir açılış yapıyoruz. Burada ürün yelpazesinin geniş ve taze olduğunu gördüm. İşletmecilerimize, girişimcilerimize Isparta’ya böyle güzel bir AVM kazandırdıkları için teşekkür ediyoruz” dedi.




Başkan Günaydın, “Benim sizden isteğim, bu güzelliği bozmamanız. Fiyatları uygun yaparsanız Isparta’ya hizmet etmiş olursunuz. Ama Isparta’nın bir özelliği vardır. Adınız pahacıya çıkarsa Allah korusun kapıya kilidi vurusunuz. Ama uygun fiyat olursa Isparta’nın bir ucundan alış veriş yapmaya gelirler” diye konuştu.

Dualar eşliğinde açılan Cadde AVM, klasik alış veriş merkezinin yanı sıra Cadde Simir Cafe ile de konuklarını ağırlayacak.


Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum