Avrupa Bu Maçı Konuşuyor

İngiltere Premier Lig 8. hafta maçında Liverpool deplasmanda Queens Park Rangers'ı 3-2 mağlup etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Ekim 2014 14:34
Avrupa Bu Maçı Konuşuyor

Emre Can'ın Liverpool formasıyla ilk 11'de çıktığı maçın ilk yarısında ev sahibi Queens Park Rangers daha etkili gözüktü. 34. dakikada QPR, Fer ile inanılmaz bir gol kaçırdı. Üstüste 3 vuruşta top çizgiyi geçmedi. Konuk ekip Liverpool ise emektar kaptanı Steven Gerrard ile gole çok yaklaşsa da meşin yuvarlığı filelerle buluşturamadı ve devre 0-0 sona erdi.
İkinci yarıya da ev sahibi QPR etkili başladı. 56. dakikada gelişen atakta Charlie Austin sağ kanattan cez sahasına girdi ve şutunu çekti ancak top dışarı çıktı. 61. dakikada Balotelli boş kaleye golü kaçırdı ve Liverpool'u mutlak golden etti.

Dunne kendi kalesine attı
67. dakikada Lİverpool'da sağ kanattan Glen Johnson'ın yaptığı ortaya Richard Dunne ters vuruşla topu ağlara yolladı ve Liverpool deplasmanda 1-0 öne geçti.

Maçın sonlarına doğru QPR Liverpool kalesini iyice abluka altına aldı ve 87. dakikada Eduardo Vargas topu filelere göndererek skoru 1-1 yaptı.
Goller yağmur gibi geldi
Golden sonra Liverpool pes etmedi. Kendi sahasından hızlı çıkan Kırmızı-Beyazlılar Coutinho'nun golüyle 2-1 öne geçti. hakem maça 4 dakika uzatma gösterdi. Uzatma dakikalarında QPR Vargas bir kez daha sahneye çıkarak maçı 2-2'ye getirdi. Ancak Liverpool 3 puan almaya niyetliydi. Uzatma dakikaların son saniyesinde QPR'da Steven Caulker topu kendi kalesine yolladı ve Liverpool tarihe geçecek maçtan 3 puanla ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.