Avşar, Hatayspor’dan Ayrılıyor

Uzun yıllar PTT 1. Lig ve 2. Ligler’de top koşturan Evren Avşar, Hatayspor’dan ayrıldı. Avşar, şimdi gelen teklifleri değerlendiriyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Temmuz 2013 13:09
Avşar, Hatayspor’dan Ayrılıyor

Futbola Isparta Emrespor A.Ş.’de başlayan ve 2004 yılında Ispartaspor’da profesyonel olan güller diyarının gururu Evren Avşar, Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Hatayspor’dan ayrılıyor.

Futbol kariyeri boyunca Sanica Boru Elazığspor, Mardinspor, Kayseri Erciyesspor, Diyarbakırspor, Giresunspor, Altayspor ve Hatayspor gibi büyük camialarda forma giyen orta saha oyuncusu Avşar’ın şu ana kadar PTT 1. Lig’de 172, 2. Lig’de 33 ve 3. Lig’de 39 maçı bulunuyor.

En başarılı dönemini PTT 1. Lig’de geçiren ve bu ligde 25 gol kaydeden Avşar, yaptığı açıklamada Hatayspor’dan ayrılacağını açıklayarak, bir çok takımla görüştüğünü bildirdi.

Başta PTT 1. Lig ve 2. Lig’de şampiyonluğa oynayacak ekiplerden transfer teklifi aldığını söyleyen başarılı orta saha oyuncusu, 30 yaşında olduğunu ve futboldaki en verimli dönemini geçirmek için yaz tatilinde de çok çalıştığını söyledi. Avşar, futbol oynadığı kulüplerin çoğunda Isparta’yı temsilen 32 numaralı formayı giyiyor.

Avşar, memleketi Isparta’da yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.