Avukat Tanyıldız, 'Hukukta Kadın Sorunları'na Merhem Olacak!

AJANS32'nin Hukuk Danışmanlığını da yürüten Avukat Egemen Tanyıldız, zaman zaman destek sağladığı sosyal projeler kapsamında, 'Hukukta kadın hakları' konulu seminerde konuştu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ekim 2012 21:36
Avukat Tanyıldız, 'Hukukta Kadın Sorunları'na Merhem Olacak!

SDÜ Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi(KASAUM) tarafından ‘Ceza Hukuku ve Kadın Hakları’ isimli seminer düzenlendi. Avukat Egemen Tanyıldız yasal düzenlemeler hakkında bilgi verildi.

Süleyman Demirel Üniversitesi Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi(KASAUM) tarafından 17 Ekim Çarşamba günü “Ceza Hukuku ve Kadın Hakları” isimli seminer düzenlendi. Avukat Egemen Tanyıldız’ın verdiği seminerde, Türk Ceza Kanunda kadınlarla ilgili olan ve kadınları ilgilendiren yasal düzenlemeler hakkında bilgi verildi.

KASAUM yetkilileri, SDÜ öğretim görevlileri, araştırma görevlileri ve öğrencilerinin katılımı gerçekleşen seminerde, Avukat Egemen Tanyıldız tarafından mart ayında yürürlüğe giren Ailenin Korunması Ve Kadına Yönelik Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun hakkında da açıklamalarda bulunuldu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum