Avukatlar Hukuk Sistemimizin Ayrılmaz Parçasıdır

05 Nisan Avukat Günü nedeni ile Gelendost Belediye Başkanı Halim KIYAK bir mesaj yayımladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Nisan 2012 11:44
Avukatlar Hukuk Sistemimizin Ayrılmaz Parçasıdır

05 Nisan Avukat Günü nedeni ile Gelendost Belediye Başkanı Halim KIYAK bir mesaj yayımladı.

Halim Kıyak mesajında "Avukatlar, adaletin ve hukukun üstünlüğünün en doğru şekilde sağlanabilmesi için görevlerini yürütmektedirler. Savunma hakkı temel hakların öncelikli olanlarındandır. Avukatlarımız, adaletin sağlanmasının yanında toplumsal ilişkilerde karşılaşılan sorunların giderilmesinde de çok önemli bir görevi yerine getirmektedirler" ifadesine yer verdi.

Kıyak "Avukatlarımız, savunma makamının temsilcisi olarak, yasalar ve hukuk kuralları çerçevesinde bireyleri hakları konusunda bilgilendirip onları en doğru şekilde yönlendirmekte, haklarının korunmasında ve kullanılmasında onlara yardımcı olarak önemli bir görevi yerine getirmektedir. Isparta Baromuz da çalışmalarını duyarlılıkla sürdürmekte olup, mesleki bilgi ve tecrübelerinin paylaşılması hususunda güzel çalışmalar yapmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle, sorumluluk anlayışı içinde görevlerini özveri ve başarı ile yerine getiren avukatlarımızın 5 Nisan Avukatlar Günü'nü içtenlikle kutlar, başarı dileklerimle sevgi ve saygılar sunarım" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.