Avukatlardan Borsa’ya Ziyaret

Ticaret Borsası’nı ziyaret eden Isparta Barosu Yönetim Kurulu Başkanı Av. Gökmen Gökmenoğlu, ilimizin büyümesinde Ticaret Borsa’nın önemli bir yer tuttuğunu belirterek, “Değişimin farkındayız” dedi.

Yayınlanma:
Avukatlardan Borsa’ya Ziyaret

Isparta Barosu Başkanı Av. Gökmen Gökmenoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundular. Borsa Başkanı Adar ve Meclis Başkanı Nuri Selçuk’u yakından tanıdığını ifade eden Gökmenoğlu, “Hepiniz bizim arkadaşımızsınız.

Çalışmalarınızı takip ediyoruz. Yaptığınız çalışmalarda değişimin farkındayız. Çalışmalarınızın hep çıkış içerisinde olmasını diliyoruz. Isparta Barosu olarak Ticaret Borsası’nı destekliyoruz. Bizim müvekkillerimiz sizlersiniz. Isparta’da Ticaret ve Sanayi Odamız ve Ticaret Borsası’yla işbirliği içindeyiz. Bu seçimlerin demokratik ortamda çok başarılı geçtiğini gözlemledik” dedi.

SEÇİM ISPARTA’NIN MENFAATİNE OLDU
Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Adar ise, ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirerek, duygularını şu ifadelerle paylaştı: “Gökmen beyle Baro başkanı olmadan öncede tanışıyoruz.

Seçimlerimizi tamamladık. İlimize, ülkemize ve seçilen yönetim kurulu üyelerimize hayırlı olsun. Bu seçim Isparta’nın menfaatinedir. Isparta’’nın büyümesine hep beraber katkı sağlamalıyız. İlimizin büyümesinde Ticaret Borsası, Ticaret ve Sanayi Odası başta olmak üzere diğer kurum, kuruluşların da katkısı var. Aynı zamanda Isparta Barosu’nun ve tüm avukatlarında katkısı var.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.