Ay Tutulması ve Burçlar

Önümüzdeki bir ay boyunca, uzun zamandır devam eden mevzular kendini iyice hissettirebilir ve bu alanlarda en uygun adımların atılması ihtiyacı duyulabilir.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Nisan 2013 18:50
Ay Tutulması ve Burçlar

Bugün, Akrep burcunda meydana gelecek olan Ay Tutulması, bugünden itibaren 6 ay boyunca etkilerini gösterebilir. Dolayısıyla, bugünlerde ortaya çıkacak olaylar ya da problemler yeni değil, geçmişten gelen veya halen gündemde olan olayların iyice ısınması ve acil müdahale gerektirecek şekle bürünmesiyle gündemde önemli yer almaya başlıyorlar.

Onarılacak yerleri onarmalı, sakinliği her anlamda korumalı ve güvenlik tedbiri almamızı gerektirecek yerler ya da durumlar varsa hiçbir şekilde ihmal etmemeliyiz.
Akrep ve Boğa burçlarının ilk on gününde doğanlar başta olmak üzere, haritalarında bu burçların ilk on derecesinde gezegenleri olanlar bu tutulmadan öncelikli olarak etkileniyor. Dolayısıyla, her ne olursa olsun sakinliğimizi korumalı, ortaya çıkan fiziksel veya psikolojik gerilim yaratan durumlarda kontrollü olmaya dikkat etmeliyiz.

Yenileyici ve dönüştürücü olabilecek bu tutulma, ülkemiz açısından bakıldığında da, dış koşulların veya ülkelerin etkisinde (bir ay içinde )meydana gelebilecek kuvvetli ya da sarsıcı olayları ya da aydınlanacak durumları ve ortaya çıkabilecek bilgileri akla getiriyor.

Bizi rahatsız eden konuları sonlandırabilir, huzursuz edici olaylar, kişiler ya da teklifler hakkında kararımızı verebilir veya gelişen olaylar neticesinde silkelenip kendimize gelebilir ve yepyeni bir yöne ilerleyebiliriz.

KOÇ
Ortak kaynak kullanımları(burs, sponsorluk, krediler, miras v.b) ortak yatırımlar veya iş birlikleri ön plana çıkıyor. Bazı konulara onay vermeden önce en ufak detayı dahi atlamamalısınız. Eğer ilerlemek istiyorsanız, çevrenizde olan biten şeyleri dikkatle takip etmelisiniz. Akışa uygun davranmayı başarabilirseniz olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Bazı ilişkilerinizi gözden geçirerek, sizi engelleyen, yavaşlatan ya da size yük olanlardan kurtulmak isteyebilirsiniz.

BOĞA
Özel ya da iş hayatınızla ilgili iş birlikleriniz veya ilişkileriniz önem arz ediyor! İş hayatınızı, bazı gelirlerinizi veya imajınızı olumsuz etkileyebilecek duygusal kararlardan ya da ani tepkilerden uzak durun! Belli yetenek veya özelliklerinizi doğru kullanmanızda fayda var. İkna kabiliyetiniz pek çok sorunu çözebilir.

İKİZLER
Rastgele veriler ortaya atılabilir ya da çıkabilir. Siz, doğruları araştırmalı ve fizibilite yaparak ilerlemelisiniz. Ekip çalışmalarına, grup aktivitelerine yatkın davranabilir, katılımcı olabileceğiniz faaliyetlerde bulunabilir veya içinde bulunduğunuz toplulukta gerekli gördüğünüz değişiklikleri icra edebilirsiniz. İş deki belirsizlikler sizi durdurabilir, ama siz yolunuzda devam etmelisiniz. Tüm hünerinizi gösterin.

YENGEÇ
Hayallerinizi gerçeğe dönüştürebileceğiniz günlerdesiniz. Herkes stresle başa çıkmaya çalışırken, siz hedeflerinizi oturtmalı ve onlara odaklanmalısınız. Kararsız olmanız aleyhinize durumlara yol açabilir. Durumunuzu doğru değerlendirmeli, seçeneklerinizi gözden geçirmeli ve şikayet etmeden ilerlemelisiniz. Eski iş arkadaşlarınız, tanıdıklarınız veya meslektaşlarınızla biraraya gelmenizi sağlayacak aktivitelere katılabilirsiniz.

ASLAN
Kariyerinizi ve ev ve aile konularını ilgilendiren başlıklar ön planda. Tatbik edilmesi gereken kaçınılmaz değişiklikler varsa, yerine getirmelisiniz. İşinizle meşgul olmanız problemli ortamlardan uzak kalmanıza yardım edebilir. Kısa bir yolculuk söz konusu olabilir. Hem fikir olmadığınız bir konuda size yük yüklemeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz. Fikir, tecrübe ve bilgilerinizi paylaşarak bu kişilere yardımcı olabilirsiniz. Evinizde veya yaşadığınız yerde yapacağınız değişiklikler size iyi gelebilir

BAŞAK
Etki tepki yöntemi birlikte çalıştığınız veya bazı konularda beraber ilerlediğiniz kişilerle uyumunuzu test etmenize yardım edebilir. Sosyal açıdan hareketli bir gün geçirebilirsiniz. Sizi eğlendiren kişilerle birarada olmaya gayret etmeniz günün stresli havasını dağıtmanıza yardım edebilir. Kişisel gelişim projeleri, aşk hayatınız ve sevdiğiniz kişiler hayatınızı renklendirmenize yardım edebilir.

TERAZİ
Maddi veya işle ilgili konular önem arz ediyor! Yaptıklarınızın diğerlerinin talep veya ihtiyaçlarıyla uyumlu olduğundan emin misiniz? Sağlıkla, anlaşmalarla veya üzerinde uzlaşılması gereken her konuyla ilgili başlıklar dikkatle ele alınmalı! Duygularınız sizi sevdiğiniz kişilerden uzaklaştırmamalı. İlişkilerinizi veya ilgi alanlarınızı çeşitlendirmek veya geliştirmek isteyebilirsiniz, bu esnada aşırı harcamalar yapmaktan kaçınmanız gerekiyor. Uzun vadeli yatırım ya da planlara odaklanmanız gereken günler.

AKREP
Gerçekler özgürleşmeyi beraberinde getirebilir. Bazı bağlantıları koparabilirsiniz. Belli bir sorun algılıyorsanız, başkaları müdahale etmeden sizin girişimde bulunmanız gerekebilir. Özel bir konuyu kontrol altına alamamanız durumunda zararlı sonuçlar doğabilir. Sizin yararınıza olan şeyleri beslemeniz ve olmayanları elemeniz gerekebilir.

YAY
Duygu, dilek, istek ve ihtiyaçlarınız ön planda bugünlerde. Bir dönem kapanıyor olabilir. Evinize, ailenize veya yapmaktan keyif aldığınız şeylere odaklanmalısınız. Evinizde veya yaşadığınız yerde yapacağınız değişiklikler birlikte yaşadığınız kişilerle ilişkilerinizi geliştirebilir. İletişim ağınızı canlı tutmanız yeni bağlantılar kurmanıza yardım edebilir. Sağlıkla ilgili konuları ihmal etmeyin.

OĞLAK
Özel yaşamınızdaki veya ticari ya da işle ilgili ilişkilerinizi test edebilirsiniz. Duygusal iniş çıkışlar, tahmini zor hareketler söz konusu olabilir. Güvenlik başlığı altında öne çıkan konular olursa hassasiyetle yaklaşılması gerekiyor. Aşk hayatınız veya sevdiğiniz kişilerle(çocuklarınız dahil) ilişkileriniz ihmal edilmemeli! Evinizi ilgilendiren adımlarınız olumlu sonuçlar verebilir.

KOVA
Evde ya da iş de gergin durumlar söz konusu olabilir. Belli bir konuda sizin ve karşınızdaki kişilerin düşünceleri farklı olabilir. Sağlıkla ilgili konular dikkat gerektiriyor. Çevrenizdeki kişilerin hareketlerine ve tepkilerine de dikkat etmeniz gereken günlerdesiniz. Borç alacak meselelerine girmek için güzel günler değil. Sahip olduğunuz şeyleri korumalısınız. Görev ve sorumluluklarınızı ihmal etmemeniz durumunda mevcut pozisyonunuzda olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

BALIK
Bazı durumlarda kayıtsız kalmış gibi davranmak daha iyiyken, bazen bu şekilde davranılmamasında fayda vardır. Bugün, hangisinin daha iyi olacağına karar vermeniz gerekebilir. Maddi konular dikkat gerektiriyor. Harcamalarınızı ya da ödemelerinizi kontrol altında tutmalısınız. İş değişiklikleri, ek işler veya yeni başvurular daha önemli fırsatlarla karşılaşmanıza neden olabilir.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.