Ayağına Çivi Batan Yaşlı Kadına Polis Yardım Etti

Isparta'da ayağına çivi batan yaşlı kadının yardımına polis ekipleri yetişti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Mart 2012 10:15
Ayağına Çivi Batan Yaşlı Kadına Polis Yardım Etti

Hızırbey Mahallesi'nde yalnız yaşadığı evinde ayağına çivi battığı için yürümekte zorlanan yaşlı kadını tespit eden polis ekipleri, 77 yaşındaki Fatma Banus'u evinden alarak Hızırbey Toplum ve Aile Sağlığı Merkezi'ne ardından da Devlet Hastanesi Acil Servisine götürdü. Ekipler, tedavisinin ardından ilaçlarını aldıkları yaşlı kadını evine bıraktı.

Fatma Banus, evinde çalıştığı esnada ayağına çivi battığını, yürümekte güçlük çektiğini ve polis ekiplerinin kendisini tedavi ettirdiğini söyledi.

Isparta Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, yaptığı açıklamada, "Geçmişe Sahip, Geleceğe Ümit Projesi" başlattıklarını ve proje kapsamında mahalle polisleri oluşturduklarını söyledi.

Yaşlılara da mahallelerinde görevli polislerin iletişim bilgilerini verdiklerini anlatan Gürkan, ekiplerin vatandaşların her türlü yardımına koştuklarını dile getirdi.

Gürkan, "Vatandaşımızın ayağına çivi dahi batsa mahalle polislerimiz aracılığıyla yardıma koşuyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.