Ayak Kokusu Tarihe Karışıyor

Yoğun iş yaşantısı başta olmak üzere günlük hayatta gerçekleştirdiğimiz aktiviteler özel yaşamda bazı sorunlara yol açabilmektedir.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Ağustos 2014 18:16
Ayak Kokusu Tarihe Karışıyor

Yoğun iş yaşantısı başta olmak üzere günlük hayatta gerçekleştirdiğimiz aktiviteler özel yaşamda bazı sorunlara yol açabilmektedir. Bu sorunlardan neredeyse herkesin karşılaştığı ayak kokusu başlı başına bir derttir. Sabahtan akşama kadar dur durak bilinmeyen hayatın temposunda bazen kişisel bakım aksatılmakta ve bu da problemlere neden olmaktadır. Ayak kokusu da kişisel bakımın aksatıldığı durumlarda ortaya çıkar. Ayak kokusunun belirli birkaç nedeni vardır ve çözümü oldukça basittir.

Günlük yaşamda uzun süre ayakkabı ya da çorap içinde esir kalan ayaklar koku yapar. Kokunun başlıca nedenlerine göz atacak olursak öncelikle bazı bakteri ve mantarlar sebep olarak gösterilebilir. Havasız, nemli ve karanlık ortamları seven bakteri ve mantarlar için ayakta üremek ayakkabı ve çoraptan dolayı idealdir. Ayrıca diğer yerlere kıyasla el ve ayakta oldukça fazla ter bezi bulunmaktadır. Ancak eller sürekli havayla ve güneş ışığıyla temas halinde bulunduğundan koku oluşumuna fırsat tanımaz. Ayaklarda aynı durum söz konusu değildir. Ayak kokusu sorunu noktasında devreye foot care ayak kremi girer. Kişisel bakım ürünü olan krem ayak kokusu giderici özellik taşır. Kullanımı da oldukça basittir. Kremi ayaklarınıza uyguladıktan sonra kremin yanında verilen çorapları ayağınıza giyip 24 saatin ardından çıkardığınızda işlemi tamamlamış olursunuz.

 

Günlük hayatta ayak kokusunu dert etmeden, daha rahat ve özgüvenli bir yaşam sürmek istiyorsanız bu kremden edinmelisiniz.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.