Aybatılı CHP'den Aday Olacak Mı?

7 Haziran seçimlerinde AKP'yi hedef tahtasına koymuş ve CHP'ye açık destek vermişti.

Yayınlanma:
Aybatılı CHP'den Aday Olacak Mı?

SİYASET AJANS32'DE TAKİP EDİLİR...

25. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri öncesi AK Parti’den Isparta Milletvekili Aday Adayı olan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Aybatılı, milletvekili aday listelerinin belirlenmesinin ardından gündem yaratan açıklamalarda bulunmuş ve "AKP'ye Oy Yok!" diyerek CHP'ye açık destek vermişti.

AK Parti'nin 7 Haziran seçimlerinde tek başına hükümet kurabilecek milletvekili sayısına ulaşamaması ve koalisyon yollarının da tıkanmasının ardından Türkiye 1 Kasım'da erken seçime kilitlendi.

Gözler siyasi partilerin aday listelerine çevrildi. CHP Genel Merkezi'nin nüfusa oranla başarısız sayıldığı illerde aday listelerini yenileceği bilgisi kulislerde dolaşırken, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Aybatılı'nın 1 Kasım seçimlerinde CHP'den aday olup olmayacağı ise merak konusu oldu.www.ajans32.com

Aybatılı, 7 Haziran seçimleri döneminde yapılacak ilk belediye seçimlerinde Belediye Başkanlığı'na adayım açıklamasını da yapmıştı.

Kulislerde ise Aybatılı'nın 1 Kasım'da Milletvekilliği için de kolları sıvayabileceği konuşuluyor.ajans32

SİYASETİN NABZI AJANS32'DE ATIYOR!

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.