Aybatılı Meclisi Ziyaret Etti

Aybatılı Meclisi Ziyaret Etti

Yayınlanma:
Güncelleme: 03 Ağustos 2016 17:53
Aybatılı Meclisi Ziyaret Etti

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonuna bağlı esnaf odaları birlik başkanları, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında saldırıya uğrayan Meclis’i ziyaret etti, hasar gören bölümlerinde incelemelerde bulundu. Ziyarette Isparta’yı Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Aybatılı temsil etti.

15 Temmuz gecesi gerçekleştirilmeye çalışılan FETÖ darbe girişiminin hedeflerinden birisi de Türkiye Büyük Millet Meclisi olmuştu.
Saldırıya uğrayan meclisi Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken ve esnaf odaları birlik başkanları ziyaret etti.Ziyarette Isparta’yı Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Aybatılı temsil etti.

“ESNAF HER ZAMAN VATANI VE MİLLETİNİN YANINDA”
Heyeti TBMM Başkanı İsmail Kahraman tören salonunda kabul etti. Burada esnaf temsilcileri adına bir konuşma yapan TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken,esnafların her zaman vatan ve millet için üzerine düşen görevi yerine getirmeye hazır olduğunu söyledi.
Palandöken, Türkiye'nin, "tek ülke, tek bayrak, tek vatan" üzerinde her zaman yaşayacağını ifade ederek, Meclis'in darbeye karşı dimdik ayakta durduğunu vurguladı.
Türk milletine geçmiş olsun, yaralılara acil şifalar, şehitlere ise rahmet dileyen Palandöken, "Bu ülke birlik, beraberlik ve huzur içerisinde daha nice yüzyıllar dimdik ayakta duracaktır." dedi. 

“DARBEYİ MİLLET YENDİ”
Esnaf temsilcilerinin ziyaretinde TBMM Başkanı İsmail Kahraman ise, “Millet demokrasiyi özümsedi ve darbeyi yendi” diye konuştu.Milletin inandığı kişi olan Cumhurbaşkanı Recep TayyipErdoğan'ın halkı o gece sokaklara çağırdığını ve milletin de bu sözü yerine getirdiğini belirten Kahraman, dış güçlerin Erdoğan'ı istemediklerini, onsuz bir Türkiye'yi arzuladıklarına dikkati çekti.
Konuşmaların ardından oda başkanları saldırıya uğrayan mecliste incelemelerde bulundular. 

BAŞKAN AYBATILI’DAN BİLGİÇ’E ZİYARET
Ziyaret ve incelemelerin ardından Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Aybatılı, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı olan AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’i makamında ziyaret etti. Ziyarette ikili hem darbe girişimi hem de Isparta’nın sorunlarına ilişkin fikir alışverişinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum