Aybatılı'dan Afrin Mesajı

Aybatılı'dan Afrin Mesajı: Her Türlü Fedakarlığa Hazırız!

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Ocak 2018 12:52
Aybatılı'dan Afrin Mesajı

Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Aybatılı’dan da Türk Silahlı Kuvvetlerin Afrin’de gerçekleştirdiği ‘zeytin dalı’ operasyonuna tam destek geldi. Başkan Aybatılı, “Operasyonun başarılı olacağından hiç şüphemiz bulunmamaktadır. Mevzu ülkemizin güvenliği olduğunda Esnaf ve Sanatkarlar olarak her zaman her türlü fedakarlığa hazırız” dedi.

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Afrin’de düzenlediği ‘zeytin dalı’ operasyonuyla ilgili Isparta Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Aybatılı yazılı bir açıklamada bulundu.

Türkiye Cumhuriyetinin sınırları çevresinde terörist gruplara asla izin vermeyeceğini ve bu konudaki kararlı tutumunu Fırat Kalkanı Harekâtından sonra Afrin Operasyonuyla bir kez daha ortaya koyduğunu vurgulayan Başkan Aybatılı, “Tarihte ülkemize düşmanlık edenler hep pişman olmuşlardır. Afrin operasyonu bir tane terörist kalmayıncaya kadar devam etmeli ve ülkemizin etrafı tamamen terörden temizlenmelidir” dedi.

KALBİMİZ VE DUALARIMIZ MEHMETÇİKLE
'Zeytin Dalı Harekatı'nın başarılı olacağına ve tüm bölgeye huzur getireceğine gönülden inandıklarını mesajında belirten Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Aybatılı, operasyonun bölgedeki sivillere değil, eli kanlı teröristlere yapıldığını dile getirdi.
Esnafın başkanı Aybatılı mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Zeytin Dalı Harekatı hukuki açıdan da, siyasi açıdan da, ahlaki açıdan da, askeri açıdan da doğru ve haklı bir harekattır. Bu haklı harekatı gerçekleştiren Türk Silahlı Kuvvetleri'ne başarılar diliyoruz. Kalbimiz ve dualarımız Mehmetçiklerimizle beraber. Sınır güvenliğimiz için terör örgütlerini hedef alan bu harekat aynı zamanda bölge barışının tesisine de hizmet etmektedir. Operasyonun başarıyla sonuçlanması için dualarımız Mehmetçiklerimizle birlikte olacaktır. Tek temennimiz vatan evlatlarımızın burnunun dahi kanamadan, ailelerine ve sevdiklerine sağ salim kavuşmasıdır. Mevzu ülkemizin güvenliği olduğunda Esnaf ve Sanatkarlar olarak her zaman her türlü fedakarlığa hazırız”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.