Aybatılı’dan Destek İstedi

Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Ömer ve Levent ve ekibi Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Aybatılı’yı ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Mart 2014 17:25
Aybatılı’dan Destek İstedi

30 Mart yerel seçimlerine geri sayım devam ederken Demokrat Parti’nin genç ekibi sahalarda ziyaretlerini sürdürüyor.

Son olarak eski bir Demokrat Partili olan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Aybatılı’yı ziyaret eden DP Başkan Adayı Ömer Levent ve ekibi, Aybatılı’dan destek istedi.

Genç bir ekip kurduklarını ifade eden Levent, “Yerel seçimler için büyüğümüz olarak desteğinizi bekliyoruz. Ekibimiz pırıl pırıl gençlerden oluşuyor. Bazı şeyleri değiştirmek istiyorlar. Bizde gelin, buyurun Demokrat Parti’de bunu başaralım dedik ve bu işe girdik” şeklinde konuştu.

GÖNÜL OLARAK KOPMAMIZ MÜMKÜN DEĞİL
Mehmet Aybatılı ise, genç ekibi kutlayarak, gençliğinin bu partide geçtiğini anlattı. Aybatılı, “Adalet Partisi döneminde Gençlik Kolları Başkanlığı, sonra partinin teşkilat konularında ve daha sonrada bu şerefli partide belediye başkanlığı yapmak bizi son derece onurlandırmıştır. Böyle bir partiden bizim gönül olarak kopmamız mümkün değil. Gönlümüz ve her şeyimizle birlikte biz partimizle beraberiz” dedi.

HİZMETLERİN TAMARI BİZİZ
Öte yandan 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel sayesinde güzel siyaset ve politika yaptıklarını dile getiren Aybatılı, “Milletin önüne düştük Allah bizi mahcup etmedi. Hem parti olarak mahcup etmedi hem de bu partinin neferi olarak bizler mahcup olmadık. Her zamanda söylüyoruz. Bu memleketin akan suyunda, yürünen yollarında, havaalanında, üniversitesinde, dereboğazı yolunda, köylerinde, kasaba ve ilçelerinde emeğimiz var. Sadece Isparta değil Türkiye’nin geneline baktığımızda da bizim güzel eserlerimiz var. Bugün için belki bunlar az görülebilir. Ama o günkü şartlar ve olmayan imkanlarla yapılan hizmetlerdir bunlar. Bugün şartlar değişmiştir. Bugün de güzel ve büyük hizmetler yapılıyor. Bunları da kutluyoruz ama bunun tamarı biziz” ifadelerini kullandı.

2009’DA BU PARTİDEN ADAY OLDUK 18 BİN OY ALDIK
Son olarak 30 Mart seçimlerinde DP’nin başarılı olmasını istediğini ifade eden Mehmet Aybatılı, 2009 seçimlerinde DP’den aday olduğunu ve o günün şartlarında 18 bin oy aldığını hatırlattı. Aybatılı, “Bu neyi gösterir? Demokrat Partinin, Adalet Partisinin ve Doğru Yol Partisi’nin halen olduğunu gösterir” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum