Aydemir: 'Enkaz Edebiyatını Bırakın'

AK Parti’li Belediye Meclis üyesi Ahmet Aydemir, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ve yönetimi topa tuttu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Mayıs 2012 12:06
Aydemir: 'Enkaz Edebiyatını Bırakın'

AK Parti’nin önde gelen isimlerinden, Belediye Meclis üyesi ve parti grup sözcüsü Ahmet Aydemir, Yusuf Ziya Günaydın’ı enkaz ve cek – cak edebiyatı yapmakla suçladı.

Isparta Belediyesi’nin AK Partili meclis üyesi Aydemir, Belediye’ye rest çekti. Aydemir: “Yeter artık, vatandaş sizden hizmet bekliyor” dedi.

Isparta Belediye Meclis Üyesi, Grup Sözcüsü Ahmet Aydemir sert konuştu. Aydemir, Belediye’nin şimdiye kadar geçmişi kötülediğini ve üç yıl boşa vakit geçirdiğini söyleyerek “Artık vatandaş sizden hizmet bekliyor” dedi.

Ahmet Aydemir: “Belediyede üç yıl geçti. Bu üç yılda, geçmişi karalamak, kötülemek, borç edebiyatı yapmak ve cek - caklarla vakit geçirdiniz. Belediye Başkanı, bazen de gazel okuyor. Kesin hesap görüşmelerinde, daha konuşmaya başlamadan konuştuğumuzu dinlemeden, anlamadan bağırış çağırışla vakit geçirdi. Konuşmaya fırsat verilmiyor. Kesin hesabın kısa bir analiz yaparsak; Geçen yıl bütçe 2.500.000 tl fazla verdi diye övünüyorlardı bu yıl 4.000.000 tl açık verdi. 2009 yılı 92 milyon, 2010 yılı 98 milyon, 2011 yılı 96 milyon borç denetim komisyon raporunda bulunmaktadır. Hükümetin çıkardığı yapılandırma faiz affı vb konular olmasına rağmen bu nasıl borç ödemedir. Geçen yıl 38 milyon alacak vardı. Bu yıl 38.100.000 tl alacak var.

Geçen yıl personel hizmet alım ihalesine 5 milyon ödendi. Her nedense bu yıl 11 milyon ödendi. Artış oranına bakılırsa nasıl tasarruf yapıldığı net bir şekilde gözükür. Halıkent mahallesinde geçen yıl başlanan park yapımı ( mini kent ormanı) önce spor sahası, olmadı mini kent ormanı, hatta 3000 ağaç dikilecekti. Bir yıldır hala çalışma devam ediyor. Geçmişten çok bahsediliyor, biraz eski defterleri karıştırıldığı zaman hisse senetlerini sattılar diye pankart asıldı.

İncelendiği zaman kendi döneminde de 100.000 lot hisse senedi satıldığı ortada ayrıca yıl yıl dl üzerinden hesap yapıldığı zaman kendisi7 dl, şikayet ettiği dönemde47 dlsatıldığı net bir şekilde ortaya çıkıyor. Sonuç: tüm bu tartışmaların, karalamaların Isparta’ya hiç bir faydası yok. Kısaca sonuç, kördüğüm oldu. Artık ağlamayı, sızlamayı, şikayeti bırak, düşünerek, planlayarak icraatını yap. Isparta sizden bunu bekliyor’’ dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.