Aydemir: ‘İntikam Peşinde Koşuyorlar’

AK Parti Belediye Meclis Üyesi Ahmet Aydemir, Belediye yönetiminin hırs ve intikam peşinde koştuğunu kaydetti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Nisan 2012 14:40
Aydemir: ‘İntikam Peşinde Koşuyorlar’

Isparta Belediyesi’nin geçen dönemde AK Parti Belediye Meclis Üyesi Ahmet Aydemir’in, kızı Rabia Aslı Aydemir’e tazminat ödenmesiyle kurumun zarara uğratıldığı yönündeki suçlamalarına Aydemir, “Bu daha öncede şikayet konusu yapılmıştı. Sayıştay’ın yaptığı denetleme sonucu beraat geldi. Bu olayları tekrar gündeme getirmeleri onların korkusu ve gocunduklarının göstergesidir” dedi.

MHP’li Belediye yönetiminin, Hasan Balaman döneminde Başkan Yardımcısı Ahmet Aydemir’in kızı Rabia Aslı Aydemir’in memurluk atamasından sonra, personel fazlalığı gerekçe gösterilerek, sırf tazminat ödemek için Belediyeden çıkarılarak kamuyu zarara uğrattığı şeklindeki iddialarına Ahmet Aydemir’den yanıt gecikmedi.
Hasan Balaman, Ahmet Aydemir ve dönemin 6 encümen üyesi hakkında soruşturma izni verilmesine ilişkin İçişleri Bakanlığı’na aksettirilen şikayet konusuyla ilgili açıklama yapan Aydemir, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın göreve geldiği ilk günlerde kızına ödenen tazminatın şikayet konusu olduğunu ancak Sayıştay’ın yaptığı denetlemenin beraatla sonuçlandığını anımsattı. Aydemir, şunları söyledi;

‘TEMCİT PİLAVI GİBİ’
“Belediye Başkanı ilk göreve geldiğinde inceleme komisyonu kurup bunu şikayet konusu yapmışlardı. Hatta bu konu yerel basında da yer almıştı. Ancak Sayıştay’ın yaptığı denetleme sonucu beraat geldi. Bu da ilgililere tebliğ edildi. 3 sene sonra kış uykusundan mı uyandılar? Yeni inceleme ve denetleme komisyonu mu kurdular? Temcit pilavı gibi pişirip pişirip önümüze getiriyorlar. Ama bizim korkumuz çekintimiz yok. Bu olayları tekrar gündeme getirmeleri onların korkusu ve gocunduklarının göstergesidir. Bilgisizce ve cahillikle ne okuduklarından haberi olmadan yapmışlardır.”

‘KORKUM YOK ÇEKİNTİM YOK’
Kimseden çekinmediğini kaydeden Aydemir, “ Arkadan dolanma gibi kelimeler kullanmışlar. Ama arkadan dolanmayı kendileri daha iyi yapıyorlar. Ben nerede yanlış görürsem onun karşısındayım. Doğrunun yayındayım. İlk meclis toplantısında da ben onlara söyledim. Konular incelensin hatta bu ben bile olsam gereken yapılsın diye. Çünkü bizim korkumuz yok, çekintimiz de yok. Ben her zaman doğrulara doğru, yanlışlara yanlış demeye devam edeceğim” diye konuştu.

‘İNTİKAM PEŞİNDELER’
Belediye yönetiminin hırs ve intikam peşinde koştuğunu kaydeden Aydemir “Bunların hissiyatları önlerine geçmiş. Hırs ve intikam peşinde koşuyorlar. Ama şu süreçte buna ulaşmaları çok zor. Siyaset ilkeli ve dürüstlükle olur ama demek ki bundan sonra kispetimizi duvara asacağız. Biz Er meydanında mertçe mücadele yapmayı severiz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.