Aydın: Halk Bilgilenecek

Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Osman Aydın, bilgilendirme programlarına tüm halkı beklediklerini bildirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 24 Mayıs 2012 13:19
Aydın: Halk Bilgilenecek

Devlet Hastanesi, halkta yoğunlukla görülen hastalıklarla İlgili her 15 günde bir panel düzenleyecek. Isparta Devlet Hastanesi, sağlık alanında halkı bilgilendirmek için önemli bir çalışma programı başlatıyor.

Bu ay sonundan itibaren her 15 günde bir uzman doktorun da katılımıyla yoğun görülen hastalıklarla ilgili panel düzenlenecek. Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Osman Aydın, her 15 günde bir Öğretmenevi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilecek programa tüm halkı davet etti.

Halk sağlığı sorunlarının bilgilendirme ile çözümlenebileceğini belirten Aydın, seçilen konuların yoğunlukla görülen hastalıklar olduğunu ifade etti.

Devlet Hastanesi, her 15 günde bir uzman doktorunun da katılımıyla düzenleyeceği halk panellerinde diyabet, obezite, kanser, acil durumlarda yapılması gerekeler ile böcek ısırmaları konusunda bilgilendirme yapacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.