Aydınlıkçı Reis Mezarı Başında Anıldı

Aydınlıkçı Reis Mezarı Başında Anıldı

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Nisan 2019 17:13
Aydınlıkçı Reis Mezarı Başında Anıldı

Geçtiğimiz yıl, yakalandığı amansız hastalıkla mücadele ederken tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Vatan Partisi kurucu il Başkanı Mehmet Ali Tüfekli partili arkadaşları tarafından mezarı başında anıldı.

17 Nisan 2018 tarihinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Vatan Partisi kurucu il başkanı Mehmet Ali Tüfekli, partili arkadaşları tarafından mezarı başında anıldı.

Demokrat Gazetesi Yazı İşleri Müdürü ve Ajans32 Genel Yayın Yönetmeni Bora Tüfekli’nin de babası olan Mehmet Ali Tüfekli’nin anma töreninde konuşan Vatan Partisi İl Başkanı Bilal Şimşir, “1965 sonrasında Türk Silahlı Kuvvetleri’nde Mustafa Kemal’in astsubayı.

1970’lerin sonunda DİSK Genel İş’in Isparta Şube Başkanı, yaman bir sendikacı... Isparta Belediyesi’nin tarihindeki ilk grevin işçi önderi...
TİKP’in İl Başkanı yiğit bir Aydınlıkçı...

Isparta’da emek kalesinin, vatan kalesinin, namus kalesinin mazgallarında nöbetçi, yorulmayan savaşçı. Kurucu İl Başkanımız Mehmet Ali Tüfekli’nin anısı önünde saygıyla eğiliyoruz” dedi.

Daha sonra törene katılan Tüfekli’nin mücadele arkadaşları ve ailesi kısa kısa anılarını anlatarak, dualarla kurucu il başkanlarını andı.


HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum