Ayıp Hemde Kocaman Ayıp!

Bu olay Cumartesi günü bir Avm'nin çocuk parkında yaşandı yaşandı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Ağustos 2016 17:16
Ayıp Hemde Kocaman Ayıp!

Ajans32 olarak bu haberi yaparken biz utandık. Ancak kamuoyunu bilgilendirmek ve bir daha böyle bir olayın yaşanması önlemek için bu haberi kaleme aldık.

Olay cumartesi günü Isparta'da bir Avm'nin oyun parkında yaşanıyor.

8 yaşında ve ÖZEL bir çocuk olan Gizem Cebeci, yaşıtlarının bulunduğu oyun parkına girmek istiyor ve olay da tam burada başlıyor.

Oyun parkında bulunan görevli "Özürlü" çocukları almıyoruz diyerek Gizem'in tüm hayallerini yıkıyor.

Oysa ÖZEL çocuk olan Gizem ortada bulunan diğer çocuklara zarar veremeyecek kadar masum!

Özel çocukları yaşıtlarından tecrit etmek insanlık suçudur, ülkemizde ve dünyanın diğer gelişmiş ülkelerinde bu çocukların yaşıtları ile birlikte eğitim alması, oyun oynaması teşvik edilen ve özel eğitim kaynaştırma ilkesi gereğince yaygın olarak uygulanan bir eğitim yöntemidir.

Bu yalnızca özel çocukların gelişimine katkı sağlamadığı gibi diğer normal gelişen çocuklar içinde farkındalıklarını, hoş görülü olmalarını, insanları ötekileştirmeden sosyal derinliği olan bireyler olmalarını sağlar.

ÖZÜR KELİMESİNİ ÖZELLİKLE KULLANMIYORUZ. ÇÜNKÜ ÖZÜR İNSANLARIN DÜŞÜNCELERİNDEDİR. BU ÇOCUKLARIN HEPSİ ÖZELDİR.

Olayın duyulmasının ardından Avm'nin yönetim kurulu başkanı hemen olaya müdahale edip kiracısı konumundaki iş yeri hakkında gerekli işlemlerin yapılacağını söyledi.

Ajans32 Özel Haber

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
47 Yorum