Aylık 55 TL Yükle İstediğin Kadar Bin

Aylık 55 TL Yükle İstediğin Kadar Bin

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Ocak 2019 12:52
Aylık 55 TL Yükle İstediğin Kadar Bin

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Av. Faruk Algınkılıç, öğrencilerin şehir içi ulaşımına farklı bir bakış açısı getirdi. Algınkılıç, kendi yönetimlerinde aylık 55 TL yükleme ile öğrencilerin şehir içi ulaşımdan istedikleri kadar yararlanabileceğini söyledi.

Şehir ulaşım konusunda bir değerlendirme yapan Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Av. Faruk Algınkılıç, “Tüm ilkokul, ortaokul, lise, üniversite dahil tüm Isparta’da ki öğrencilerimiz biz belediye başkanı olur isek aylık 55 TL belediye otobüs öğrenci paso ödemesi karşılığı 1 ay boyunca istediği saat, istediği dakika otobüslerimize binip inebilecekler. Böyle bir uygulama sayesinde ne halk otobüslerimiz öğrencilerimiz ile bir sorun yaşayacak, ne de öğrencilerimiz inip binmede sıkıntı yaşayacaklar” dedi.

Halk Otobüsleri kooperatifinin bu düzenlemede karşılaşacağı zararın belediye tarafından karşılanacağını da kaydeden Algınkılıç, “Eğer halk otobüslerimizin bir zararı söz konusu olur ise aradaki farkı belediyemiz karşılayacak. Yine bu uygulamayı hesabını, kitabını yaptıktan sonra normal Isparta’da ki tüm vatandaşlarımıza da uygulayacağız. Yani Isparta halkımız da belli bir aylık abonman ücret karşılığı istediği saat istediği dakika halk otobüslerimizden faydalanabilecekler.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum