AYM Üyesi Muammer Topal’ın Acı Günü

AYM Üyesi Muammer Topal’ın Acı Günü

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Nisan 2019 15:03
AYM Üyesi Muammer Topal’ın Acı  Günü

Anayasa Mahkemesi Üyesi Hemşerimiz Muammer Topal’ın babası Veli Topal’ın cenaze törenine AYM Başkanı Zühtü Arslan da katıldı.

Anayasa Mahkemesi Üyesi Hemşerimiz Muammer Topal’ın babası Veli Topal vefat etti. Önceki gün yaşlılığa bağlı rahatsızlık sonucu vefat eden Veli Topal(86) bugün Isparta Merkez İrfan camiinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Asri mezarlıktaki aile kabristanlığında toprağa verildi.

CENAZEYE ANAYASA MAHKEMESİ
BAŞKANI ARSLAN’DA KATILDI…
Cenaze törenine Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan, Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ile kalabalık bir topluluk katıldı. Babasını kaybetmenin üzüntüsünü yaşayan Anayasa Mahkemesi Üyesi hemşerimiz Muammer Topal gerek cenaze namazı öncesi gerekse sonrasında taziyeleri kabul etti. Merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

İKİ YIL ÖNCEDE ANNESİNİ KAYBETMİŞTİ
Bu arada Anayasa Mahkemesi Üyesi Muammer Topal 9 Aralık 2017 tarihinde de annesi Fatma Topal’ı kalp krizi sonucu kaybetmişti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.