Aynı Binada İkinci Yangın !

Bağlar Mahallesi’nde daha önce de yanan, tek katlı müstakil evde önceki geceyarısı yine yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Mayıs 2012 11:48
Aynı Binada İkinci Yangın !

Bağlar Mahallesi’ndeki tek katlı evde iki hafta sonra bir kez daha yangın çıktı. 14 Mayıs 2012 tarihinde yangın çıkan, Arif Ulusoy’a ait tek katlı müstakil ev önceki gece saat 01.00 sıralarında yine yanmaya başladı.

111. Cadde üzerinde yer alan ve içersinde kimsenin bulunmadığı belirtilen evde çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü.

Polisin geniş güvenlik önlemleri aldığı olayla ilgili olarak cadde bir süre trafiğe kapatıldı.

Yangının çevredeki evlere sıçramasını engellemek adına çok sayıda itfaiye ekibinin seferber edildiği söndürme çalışmaları yarım saat boyunca devam etti.

Söndürme çalışmalarının ardından il dışında yaşayan ev sahibine telefonla bilgi verildi. Can kaybının bulunmadığı yangınla ilgili olarak orta çapta maddi hasar meydana geldiği öğrenildi.

HABER: Feti KILIÇ

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.