Aynı Yer Yine Kaza!

Yalvaç Atatürk Lisesi yokuşunda meydana gelen kazada sürücünün bacağı kırıldı. Aynı kavşakta sayısız kaza meydana geldiği ve sinyalizasyon yapılması gerektiği bildirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Ekim 2014 12:11
Aynı Yer Yine Kaza!

Gazipaşa Caddesi Atatürk Lisesi kavşağında yeni bir kaza daha meydana geldi. Kontrolsüz kavşakta sık sık kaza meydana gelmesi buraya önlem alınması gerektiği gerçeğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Bu kez kaza Perşembe günü öğleden sonra meydana geldi. Hüseyin Uslukuş yönetimindeki 32 YF 005 plakalı minibüs Lise yönünden gelerek kavşağa girdiği sırada Şahin Özbek (28) yönetimindeki elektrikli bisiklet ile çarpıştı.

Çarpışmanın etkisi ile bisikletle birlikte yere düşen sürücü yaralandı. 112 Acil Yardım ekiplerinin müdahale ettiği yaralı Yalvaç Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralınının bacağının kırıldığı tespit edilerek ameliyata alındı.

BU KAVŞAĞA ACİL MÜDAHALE GEREK
Daha önce de dile getirdiğimiz bu konuda yetkililerin herhangi bir müdahalede bulunmaması akıllara ‘İlla birisi mi ölmesi lazım’ sorusunu getirdi. Çift şeritli olan Gazipaşa Caddesinden gelen araçların aynı caddenin devamı olan ilçe merkezi ve Hastane Caddesine aynı zamanda lise istikameti ve Kütüphane istikametine dönmek için bu kontrolsüz kavşağı kullanması sonucu en ufak bir dikkatsizlik sonucu kazalara meydann veriyor. Yetkililer kazaların önlenmesi için bu kavşakta mutlaka sinyalizasyon yapılmasının şart olduğunu ileri sürüyorlar.

Nurettin Arkan / Yalvaç

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.