Aysal Transfere El Koydu! Bizzat İlgileniyor

Sarı-kırmızılı kulübün patronu, Mevlüt Erdinç'in menajeri Pierre Frelot'la geçen hafta İstanbul'da masaya oturarak yeni dönemin kapısını açtı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Mayıs 2014 11:11
Aysal Transfere El Koydu! Bizzat İlgileniyor

Sarı-kırmızılı kulüpte yaz transfer döneminde direksiyonun başında Aysal olacak. Cim-Bom'un patronu bundan sonra bütün pazarlıklarda yer alacak, her transferi detaylarıyla kendisi kontrol edecek. Ünal Aysal böylece çeşitli spekülasyonların da önüne geçmiş olacak.

Çünkü özellikle ara transfer döneminde ve geçen iki yılda getirilen oyunculardaki rakamlar nedeniyle kulüpte bazı isimler maddi konularda eleştiri oklarının hedefi oluyordu. Başkan Ünal Aysal bu hamlesiyle soru işaretlerini giderip, bizzat işin içinde yer alacak.

İlk olarak Mevlüt Erdinç transferinde bu uygulamaya giden Ünal Aysal, milli golcünün menajeri Pierre Frelot'la görüşerek hızlı bir giriş yapmıştı. Aysal ikinci adımda soluğu Fransa'da alacak. Hafta sonu bu ülkeye gidecek olan Galatasaray Başkanı, Saint Etienne kulübüyle masaya oturacak. Ünal Aysal'ın, 3.5 milyon euroya bu transferi sonuçlandırmak istediği ve bu rakamdan yukarı çıkmama kararı aldığı belirlendi.

Sarı-kırmızılılar, Mevlüt Erdinç'in menajeri ile İstanbul'da yapılan görüşmelerde 2.2 milyon euro karşılığında 4 yıllığına anlaşmıştı. Milli Takım kampında bulunan 27 yaşındaki golcünün bütün şartları kabul ettiği ancak kulübü Saint Etienne'nin bonservis konusunda ikna olmasını beklediği bildirildi.

SATILIK DEĞİL
Saint Etienne Başkan Yardımcısı Bernard Caiazzo, Mevlüt Erdinç konusunda şu ana kadar resmi teklif almadıklarını söyledi. Mevlüt'ün satılık olmadığını dile getiren Caiazzo, "Mevlüt bizim için çok önemli bir futbolcu ve henüz 1 yıldır takımda yer alıyor. İyi bir sezon geçirdi. Onunla yola devam edeceğiz. Şu ana kadar Galatasaray'dan ya da başka bir Türk takımından teklif almadık. Mevlüt zaten şu anda Türk Milli Takımı ile birlikte kampta. Kendisinden de bize bir istek gelmedi. Zaten gelse de değerlendirmeyi düşünmüyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.