Aziz Bayrak’a Alperen Ocaklarından Destek

Alperen Ocakları İl Başkanlığı SDÜ Genel Sekreteri Aziz Bakrak’ın görevden alınmasına tepki gösterdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Nisan 2013 12:34
Aziz Bayrak’a Alperen Ocaklarından Destek

Aziz Bayrak geri göreve getirilmelidir diyen Alperen Ocakları Başkanı Emre Özden, “Bizler Alperenler olarak yaşamımızın her dakikasını yalnız hakkı gözeterek ve haksızlığa dur diyerek ilerletiriz. Bizden olan- olmayan tüm dünya insanlığının haksızlığa uğrayanlarına gücümüz yettiğince ve Allah Teala takdir buyurduğu sürece yardım elimizi uzatırız.

Süleyman Demirel Üniversitesi’nde son aylarda yaşanan depremler gerek Isparta medyasında yankı buldu gerekse tüm SDÜ öğrenci ve yöneticilerinin nezdinde. SDÜ Genel Sekreteri Aziz Bayrak, göreve geldiği 2009 yılından bu yana, hakim olduğu yetkileri ve makamına atfedilmiş vazifeleri layıkıyla yerine getirmiş bir yöneticiydi. Kendisine kurulmaya çalışılan tuzaklar, yüklenmeye çalışılan suçlar ve iftiralar onu her ne kadar yıprattıysa da, hastanelere düşürdüyse de; yılmadan ve doğru bildiğinden şaşmadan çalışmalarına devam etti. Üzerinde oynanan sinsi planlar da onun görevinden azledilmesine sebebiyet verdi.

Bir devlet büyüğü öldüğünde veya milli bir acı olay yaşandığında bayraklar tüm Türkiye geneli yarıya indirilir. Bayrakları bu hafta yarıya indirdiler, çünkü Bayrak’ı indirdiler. Tüm yetkililer bu yaptıkları yanlışın bir an önce farkına varmalı ve üniversite genel sekreterliğinin en liyakatli kişisi olan Aziz Bayrak’ı geri göreve getirmelidir. Çağrımız tüm üniversiteyedir. Tüm bilinçli gençliğe, tüm hakiki ‘Akil Türk Milleti’nedir.

Hz.Ali (r.a) “Haksızlık karşısında eğilmeyiniz, zira hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz” buyurmuştur. Hz.Ali’nin bu sözünü düstur edinip, Hakk’ı Getirip Batılı Zail Etmeliyiz. Doğru ve hak olan her ne ise, gerekirse o yolda canımızı vermeliyiz ama hiç vazgeçmemeliyiz” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum