Aziz Hatıranız Önünde Saygıyla Eğiliyoruz

Aziz Hatıranız Önünde Saygıyla Eğiliyoruz

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Mart 2016 17:10
Aziz Hatıranız Önünde Saygıyla Eğiliyoruz

Isparta'da da Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 101. yılı dolayısıyla tören düzenlendi.

Isparta Şehitliği'ndeki törene Vali Vahdettin Özkan, Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Kurutmaz ile şehit ve gazi yakınları katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Özkan, Günaydın ve Kurutmaz, şehitliğe çelenk koydu. Bu sırada bir askeri birlik, şehitler için saygı atışı yaptı.

Yapılan konuşmaların ardından Vali Özkan, şehitlik defterini imzaladı. Törenin sonunda Vahdettin Özkan, Şehitlik Özel Defteri’ni imzaladı. Vali Özkan deftere, “Cennet diyarlarının kucakladığı aziz şehitlerimiz. Biliniz ki bugün de ülkemize yönelik tehditlere karşı kendilerini siper eden kahraman askerlerimiz ve polislerimiz sizlere layık olma şuuruyla fedakarlıkla görev yapmaktadırlar. Aziz milletimiz, kutsal değerlerini, vatan ve millet sevgisini her şeyin üstünde tutan, bu uğurda hayatlarını feda etmekten çekinmeyen siz kahramanlarımız sayesinde karşısına çıkan tüm badireleri atlatacak, güce, dirayete ve kararlılığa sahiptir. Aziz hatıranız önünde bir kez daha tanzimle eğiliyoruz” diye yazdı.
Tören, katılımcıların şehitliği ziyareti ve mezarlara karanfil bırakmasıyla sona erdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.