Aziz Yıldırım, Ibrahimovic'i Fenerbahçe'ye İstiyor

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Galatasaray'ın da gündemindeki PSG'nin yıldızı Ibrahimovic'i transfer etmek istiyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 05 Kasım 2013 13:37
Aziz Yıldırım, Ibrahimovic'i Fenerbahçe'ye İstiyor

Fenerbahçe'de önceki gün yapılan olağanüstü genel kurulda rakibi Mehmet Ali Aydınlar'ı ezici bir oy farkıyla geçerek 11'inci kez sarı-lacivertli kulübün başkanlığına seçilen Aziz Yıldırım, ocak ayında bombayı patlatıyor.

YILDIRIM'IN HEDEFİ IBRAHIMOVIC
3 Temmuz sürecinde yaşanan onca zorluğa rağmen kendisini bir an olsun yalnız bırakmayan taraftara ve kongre üyelerine büyük bir sürpriz hazırlığı içinde olan Yıldırım'ın gözünü PSG'de forma giyen Zlatan Ibrahimovic'e diktiği öğrenildi.

Sarı-lacivertliler, son dönemde ismi sürekli Galatasaray ile anılan ve sarı-kırmızılıların başkanı Ünal Aysal'ın hayali olarak lanse edilen "İbrakadabra" için nabız yoklamaya başladı.

25 MİLYON EURO'LUK BÜTÇE
Kariyerinde 2 kez Hollanda, 3 farklı takımda 6 kez İtalya, 1 kez İspanya ve 1 kez de Fransa Ligi şampiyonluğu bulunan Zlatan için ezeli rakibi G.saray'a rakip olmaya hazırlanan başkan Aziz Yıldırım, kurmaylarına "Ocak ayına kadar bu işi bitirin" talimatı verdi. PSG ile 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunan 32 yaşındaki futbolcunun bonservisi için başkan Yıldırım'ın 25 milyon euro'luk bütçe ayırmayı düşündüğü öğrenildi.

Dünya çapındaki yıldızın transferinin bir kısmını sponsorlardan karşılamayı planlayan Yıldırım, hem taraftara ve kongre üyelerine seçim hediyesi sunmayı, hem de şampiyonluğa koşan takımını, süper bir takviye ile ateşlemeyi hedefliyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.