Aziz Yıldırım Tahliye Oldu

Özel yetkili İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi, "futbolda şike" davası kapsamında, tutuklu sanıklar Aziz Yıldırım, Olgun Peker, İlhan Ekşioğlu ve Yusuf Turanlı'nın tahliyesine karar verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 02 Temmuz 2012 13:41
Aziz Yıldırım Tahliye Oldu

Futbolda şike" iddiaları üzerine aralarında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu 4'ü tutuklu 93 sanık hakkında açılan davanın 23. duruşması görüldü.

Özel yetkili İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi'nce görülen duruşmaya tutuklu sanıklar Aziz Yıldırım, Olgun Peker, İlhan Ekşioğlu ve Yusuf Turanlı getirildi.

Tutuksuz sanıklardan Mecnun Otyakmaz, Şekip Mosturoğlu, Tayfur Havutçu'nun da aralarında bulunduğu bazı tutuksuz sanıklar duruşmada hazır bulundu.

Sanıkların ve avukatların salona alınmasının ardından ilk olarak yoklama yapıldı ve duruşmaya gelen sanıklar tespit edildi. Salona tutuklu ve tutuksuz sanıklar, avukatlar ve tutuklu sanıkların yakınları alındı. Duruşmayı izlemeye Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel de geldi.

Son sözler

Mahkeme Heyeti Başkanı Mehmet Ekinci, yargılamaya son verileceğini belirterek, duruşmaya katılan sanıklar ile duruşmada olmayan sanıkların avukatlarına son sözlerini almaya başladı.

Aziz Yıldırım: "Son sözümüz Fenerbahçe"

Son sözü sorulan Aziz Yıldırım, "Baştan söylediğimi şimdi de söylüyorum. Darağacında olsak da son sözümüz Fenerbahçe" dedi.

Yıldırım sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bugün burada hem bizler yargılanıyoruz hem de siz vereceğiniz karar nedeniyle tarih önünde yargılanacaksınız. İnşallah bu karar hepimizin yüz akı olur. TFF'nin oynattığı bütün maçların pislikleri Fenerbahçe üzerinden temizlenmeye çalışılıyor. Baştan söylediğimi şimdi de söylüyorum. Darağacında olsak da son sözümüz Fenerbahçe."

"Mahkemenize güveniyoruz" ifadesini de kullanan Yıldırım, beraatini ve tahliyesini istedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.