Aziz Yıldırım Yıldız Oyuncuya Söz Verdi

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, sözleşmesi sezon sonunda bitecek milli futbolcu ile önce Antalya sonra İstanbul'da görüştü. Ligin bitimiyle masaya oturulacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Şubat 2014 13:11
Aziz Yıldırım Yıldız Oyuncuya Söz Verdi

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan ve FIFA kurallarına göre Avrupa kulüpleriyle görüşüpanlaşmasında hukuki bir sorun olmayan Caner Erkin'in menajeri Batur Altıparmak'ın sözleri heyecan yarattı.

Altıparmak'ın, "Caner için yurt dışında çalışmalar yapıyoruz. Fenerbahçe Kulübü bir talepte bulunmadı. Sadece 'İlerleyen günlerde bir görüşme yaparız' dediler. Bizler profesyonelinsanlarız ve yolumuza bakarız. Gelen teklifleri değerlendiriyoruz ama F.Bahçe ile görüşmeden kesinlikle adım atmayacağız. Caner şu an tamamen şampiyonluğa konsantre olmuş durumda" sözlerinin ardından, "Gidecek mi" sorusu gündeme geldi.

ÖNCE ŞAMPİYONLUK
Başkan Aziz Yıldırım ile Caner Erkin cephesinde sorun yok... Milli futbolcu ile önce Antalyakampında bir araya gelen Yıldırım, daha sonra İstanbul'da bir görüşme daha yaptı. Başkan, Caner'e sezon sonunda 5 yıllık sözleşme sözü verirken, "Parayı kafana takma. Önceki sözleşmende rakamın düşük olduğunun farkındayız hakkını alacaksın" dedi.

Başkan Yıldırım, Caner'den bir de istekte bulunup, "Sezon sonuna kadar transfer konuşmak istemiyoruz. Takımşampiyon olsun, istediğiniz her şey olacak. Sana bunun sözünü veriyorum" ifadelerini kullandı. Caner'in de bu konuda Başkan'la hemfikir olduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.