Aziz Yıldırım'dan Diego İtirafı

Ersun Yanal ile iki yıllık sözleşme yapan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, dünkü basın toplantısının ardından yöneticilerle yaptığı sohbette önemli mesajlar verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Mayıs 2014 14:06
Aziz Yıldırım'dan Diego İtirafı

Ersun Yanal'ın imza töreninde yönetici arkadaşlarıyla sohbet eden Aziz Yıldırım, "Biz Diego'yu daha önce de istiyorduk. Ancak Juventus 25 milyon euro verdi. Alex gittikten sonra yine gündemime geldi. Ama Atletico devreye girdi, biraz geç kaldık" dedi.

Yönetimden Abdullah Kiğılı, Turhan Şahin, Selim Kosif ve teknik direktör Ersun Yanal ilekonuşan Yıldırım, özellikle Diego'ya olan ilgisinin çok daha önceden başladığını dile getirdi. Yıldırım, "Biz Diego'yu daha önce de istiyorduk. Ancak Juventus 25 milyon euro verdi. Alex gittikten sonra yine gündemime geldi. Ama Atletico devreye girdi, biraz geç kaldık. Çok iyioyuncu... Sonuçta 25 milyon euro bonservis bedeli ödenmiş bir isim" yorumunu yaptı.

Sarı-lacivertlilerin başkanı, gündemde yer alan Samuel Eto'o olayına da değinerek, "Bana diyorlar ki, 'Eto'o gelecek mi?' Ben Eto'o'yu niye alayım? Elimde Kuyt, Sow, Webo, Emenike var. İhtiyacım yok. Onun yerine yerli bir oyuncu alırım" diyerek, forvetlere olan güvenini de ifade etti. Bu sırada bir yöneticinin, "Ama Araplar, Sow'a 15 milyon euro veriyor" demesi üzerine Aziz Yıldırım, "Benim haberim yok. Böyle biri varsa ortaya çıksın" diyerek, söylentilere göre hareket etmediğini, somut teklif istediğini gözler önüne serdi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.