Aziz Yıldırım'ın Akıbeti Belli Oldu

İstanbul 11. Ağır Ceza Mahkemesi, soruşturma kapsamında tutuklanan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 20 şüphelinin tahliye istemlerini reddetti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Kasım 2011 15:20
Aziz Yıldırım'ın Akıbeti Belli Oldu

Futbolda şike soruşturması kapsamında tahliye talepleri, "Tutuklama tarihinden bugüne kadar dosyadaki delillerde şüpheliler lehine tutuklama sebeplerini ortadan kaldırabilecek bir değişikliğin bulunmaması", "Mevcut delil durumu" ve "kuvvetli suç şüphesi" gerekçe gösterilerek reddedildi.

Şike yasasının değişmesiyle tahliye umudu artan sanıklar, yine cezaevine kaldı. Geçtiğimiz günlerde Yıldırım'ın serbest kalacağı iddiasıyla, eşyalarını evine yolladığı yönünde medyada haberler yer almıştı.

Özel yetkili İstanbul 11. Ağır Ceza Mahkemesi, futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında tutuklanan Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu 20 şüphelinin TBMM'de kabul edilen 6250 sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanunda Değişiklik Yapılması Hakkındaki Kanun'u gerekçe göstererek yaptığı tahliye istemlerini inceledi. Mahkeme, tahliye istemlerinin reddine karar verdi.

KİMLER TAHLİYE İSTEMİŞTİ?

Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun'da yapılan değişikliğin Meclis'te kabul edilmesinden sonra Aziz Yıldırım, Serdal Adalı, İlhan Ekşioğlu, Şekip Mosturoğlu, İbrahim Akın, Abdullah Karakuz, İskender Alın, Korcan Çelikay, Ahmet Ateş, Tayfur Havutçu, Ali Kıratlı, S, Ümit Karan, Cemil Turhan, Mecnun Otyakmaz, Bülent Uygun, Ahmet Çelebi, Tamer Yelkovan, İbrahim Bülent İşçen, Haldun Şenman ve Talat Emre Koçak'ın avukatları tahliye talebinde bulunmuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.