Aziz Yıldırımın Koltuğuna Ceo Geliyor

Aziz Yıldırım'ın tutuklanmasının ardından yönetim sorunu yaşayan Fenerbahçe sorunu CEO yöntemiyle aşacak.

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Temmuz 2011 18:07
Aziz Yıldırımın Koltuğuna Ceo Geliyor

Futbolda şike soruşturması kapsamında zor günler geçiren Fenerbahçe Spor Kulübü, Aziz Yıldırım'ın tutuklu bulunduğu sürece yönetimde yaşanan sorunları CEO yönetiyle aşmayı hedefliyor.

Hürriyet gazetesi yazarlarından Fatih Çekirge'ye konuşan Fenerbahçe yönetiminin güçlü isimlerinden Hamdi Akın'a göre Aziz Yıldırım aklanmadan başkanlık için kimse adaylığını açıklamayacak. Bu da kulüpte kısa süre içinde bir dizi yönetim sorununu beraberinde getirecek.

Sorunların aşılması için Hamdi Akın'ın ileri sürdüğü yöntem ise şöyle:

"Aziz Başkan serbest kalmadan, bu mesele çözülmeden kimse aday olmaz. En azından ben olmam. Ancak yeni bir formüle gidebiliriz. Her birimizin yönetimde olacağı bir sistem olabilir bu. Bizler yönetimde oluruz, başkanlığa da profesyonel bir CEO koyarız. Ben böyle bir yönetime varım. Aslına bakarsanız Fenerbahçe gibi bir dev kurum için çok da başarılı bir çözüm olabilir bu. Tabii ileride Aziz Başkan rahatladıktan sonra aday olmak isteyen çıkarsa olur."

Akın'ın önerisine Fenerbahçe'de sıcak bakan isimlerin başında ise Nihat Özdemir geliyor.



HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.