Baba Günaydın Son Yolculuğuna Uğurlandı

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın’ın babası Ali Günaydın Halife Sultan Mezarlığında gözyaşları içinde toprağa verildi. Merhum Günaydın’ın cenaze namazına binlerce kişi katıldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Temmuz 2017 16:46
Baba Günaydın Son Yolculuğuna Uğurlandı

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın babası Ali Günaydın (93) önceki akşam ‘yaşa bağlı organ yetmezliği’ rahatsızlığından dolayı tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

Merhum Ali Günaydın’ın naaşı dün vefat ettiği hastaneden Mimar Sinan Camiine getirildi. Burada öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Halife Sultan Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı.

Merhum Günaydın’ın cenaze namazına; Merhum Ali Günaydın’ın oğlu ve aynı zamanda Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Vali Vekili Fevzi Güneş, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Ak Parti Isparta Milletvekili Said Yüce, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, çok sayıda Sivil Toplum Kuruluşu Başkan ve Temsilcileri, Daire Müdürleri ile binlerce vatandaş katıldı. Merhum Günaydın, kılınan cenaze namazının ardından Halife Sultan Mezarlığında toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.