Babaannesini Vurdu

Babaannesini Vurdu

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Şubat 2016 09:49
Babaannesini Vurdu

Dün ilk kez ajans32'nin okuyucularına duyurduğu haberin detaylarını Yalvaç'tan Nurettin Arkan topladı...

Yalvaç İlçesi'nde dedesinin sehpaya bıraktığı av tüfeğiyle oynayan 3 yaşındaki çocuk, babaannesi 59 yaşındaki Yaşar G.'yi vurdu. Ağır yaralanan babaanne tedaviye alındı.

SAÇMALAR BABAANNESİNİN BACAĞINA İSABET ETTİ
Olay, saat 10.30 sıralarında Yalvaç merkezdeki Abacılar Mahallesi'nde meydana geldi. Anne ve babası çalıştığı için torunları M.U.G'ye bakan Yaşar G. ile Mustafa G. evde oldukları sırada, dede bahçedeki köstebeği avlamak için av tüfeğiyle dışarı çıktı. Daha sonra eve gelen Mustafa G. av tüfeğini sehpanın üzerine bırakıp tekrar dışarı çıktı. Bu sırada M.U.G.'nin oynamaya başladığı tüfek aniden ateş aldı. Tüfekten çıkan saçmalar babaanne Yaşar G.'nin bacağına isabet etti.

POLİS AV TÜFEĞİNE EL KOYDU
Bahçede silah sesini duyan Mustafa G. içeri girdiğinde eşini kanlar içinde buldu. Mustafa G.'nın kendi aracıyla hastaneye götürdüğü Yaşar G., Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi. Av tüfeğine el koyan polis, tüfek üzerine kayıtlı Mustafa G.'nin ifadesine başvurdu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.