Babasının Böbreği ile Hayata Dönmüştü

Isparta'nın Aksu ilçesinde yaşayan ve üç yıl önce babasının verdiği böbrekle yaşama tutunan lise öğrencisi, geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Nisan 2011 19:30
Babasının Böbreği ile Hayata Dönmüştü

Alınan bilgiye göre, Isparta’ya bağlı Aksu ilçesindeki Çok Programlı Lisenin 11’inci sınıf öğrencisi Mustafa Eryiğit, hafta sonu tatilinde Isparta’ya gitti.

Bir arkadaşının kullandığı motosikletin arkasına binen Mustafa Eryiğit, plakası belirlenemeyen bir aracın motosiklete arkadan çarpması sonucu öldü.

3 yaşından itibaren böbrek hastası olduğu için diyalize bağımlı yaşayan Mustafa Eryiğit’in, üç yıl önce Antalya’da, Akdeniz Üniversitesi Organ Nakli Merkezi’nde gerçekleştirilen operasyonla, babası Ramazan Eryiğit’ten alınan böbrekle hayata tutunduğu öğrenildi.

Ailesi ilçeye bağlı Sofular köyünde yaşayan, Aksu Çok Programlı Lisesinin öğrenci pansiyonunda kalan Mustafa Eryiğit, okul idaresi tarafından, hijyeni sağlanmış özel bir odada kalıyordu.

Ölümü, ailesi, arkadaşları ve öğretmenleri tarafından büyük üzüntüyle karşılanan Mustafa Eryiğit’in cenazesi köyünde toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum