Babaya Son Görev

Babaya Son Görev

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Nisan 2018 19:36
Babaya Son Görev

Dün hayatını kaybeden İşçi Partisi eski İl Başkanı Mehmet Ali Tüfekli (73) dün gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Demokrat Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü ve Ajans32 Sorumlu Müdür mesai arkadaşımız Bora Tüfekli’nin de babası olan Aydınlıkçı Reis lakaplı Mehmet Ali Tüfekli, uzun süredir kanser tedavisi görüyordu.

Demokrat Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü ve Ajans32 Sorumlu Müdürü mesai arkadaşımız Bora Tüfekli’nin babası Vatan Partisi kurucu İl Başkanı Mehmet Ali Tüfekli tedavi gördüğü Isparta Şehir Hastanesi’nde Salı günü akşam saatlerinde yaşamını yitirdi. Tüfekli'nin cenazesi öğle namazında Mimar Sinan camiinde kılınan cenaze namazının ardından Halife Sultan mezarlığına defnedildi. Aydınlıkçı Reis’in cenaze törenine, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, ITSO Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Karahan, siyasiler, işadamları, gazeteciler ve sevenleri katıldı. 

Biz de Demokrat Gazetesi ve Ajans32 Ailesi olarak Mehmet Ali Tüfekli’ye Allah’tan rahmet, mesai arkadaşımız Bora Tüfekli’ye ve kederli ailesini başsağlığı dileriz.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.