Bacadan Sıçrayan Kıvılcım Çatıyı Yaktı

Yalvaç Müderris Mahallesi Otogar karşısında bir evin çatısında çıkan yangın korkuttu. Çatı tamamen yanarken evdeki eşyalarda kısmen zarar gördü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Aralık 2013 10:31
Bacadan Sıçrayan Kıvılcım Çatıyı Yaktı

Yalvaç’ta öğle saatlerinde bacadan çıkan kıvılcımlar nedeni ile bir evin çatısı tutuşarak yangın çıktı. Müderris mahallesinde 2 katlı bir evin alt katında bulunan marketin yaktığı sobanın bacasından çatıya kıvılcım düşmesi sonucu çıktığı tahmin edilen yangında çatı tamamen yandı.

Dumanları gören vatandaşların haber vermesi üzerine yangına müdahale eden Yalvaç Belediyesi İtfaiye ekipleri yoğun duman nedeni ile büyük zorluk çekerken yangını büyümeden etkisiz hale getirdi.

Çatı katında bulunan kullanılmayan eşyalar ve kışlık yiyeceklerde yangında zarar görürken itfaiyenin sıktığı sulardan evin bazı bölümleri de zarar görürken alevler alt kata ulaşmadan söndürüldü.

Müderris Mahallesi Cami Sokak 2 numarada oturan Kenan Sönmez’e ait olduğu belirtilen evde çıkan yangını gören vatandaşlar soğukhavaya rağmen çalışmaları meraklı gözlerle izlemekten kendilerini alamadı.

Emniyet görevlileri Akşehir yolu üzerindeki yangın nedeni ile bir kazaya sebebiyet vermemek için yolda geniş güvenlik önlemi aldı. Yaklaşık 1 saatlik çalışmanın ardından yangın tamamen söndürülürken yaklaşık 3 bin liralık maddi hasar meydana geldiği yangının hangi nedenle çıktığının ise düzenlenecek itfaiye raporundan sonra belli olacağı kaydedildi.

Çınaraltı Gazetesi

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.