Bağış Protokolü İmzalandı

Bağış Protokolü İmzalandı

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Eylül 2015 15:58
Bağış Protokolü İmzalandı

Süleyman Demirel Üniversitesi, Yalvaç ilçesinin eğitim hayatına büyük katkı sağlayacak bir anlaşmaya imza attı.

Yalvaçlı hayırsever Gevher Türkan Berkand Atayalvaç’ın katkılarıyla Yalvaç Kılıçarslan Kampüsü içerisinde yaklaşık 3500 metrekare kapalı alana yapılması planlanan Sağlık Meslek Yüksekokulunun bağış protokolü, Rektör Prof. Dr. İlker Hüseyin Çarıkçı ile Atayalvaç arasında imzalandı. Bayramın üçüncü günü gerçekleştirilen görüşmede, protokolün imzalanmasına destek sağlayan Zişan Benan Çolak, Cengiz Çolak, Yalvaç MYO Müdürü Doç. Dr. Nilüfer Negiz ile Müdür Yardımcısı İrfan Sektioğlu da hazır bulundu.

Kendisinin de bir doktor olduğunu ifade eden Atayalvaç “Açılacak okulun sağlık alanında bilgili ve donanımlı gençleri yetiştirecek olması benim için büyük mutluluk ve gurur verici; memleketimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.” dedi.
Rektör Çarıkçı da “Hayırların en güzeli eğitime yapılanlardır. Bu güzel hayra vesile olan herkese çok teşekkür ediyoruz. En kısa sürede bu hayrın yerine ulaşmasını sağlayıp en kısa sürede okulu hizmete açacağız. Protokolü imzaladık ve süreç başladı.” diye konuştu.
Ayrıca yerleşke alanında gerekli teknik işlemler tamamlanmış, inşaat için teklifler alınmaya başlamıştır; temel atma törenin de Ekim ya da Kasım ayı içerisinde gerçekleştirilmesi planlanıyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.