Bahattin Şenol Isparta Belediye Başkanlığına Aday

2004 ve 2009 yerel seçimlerinde Belediye Başkan Aday Adayı olamayan IYAŞ Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol, Belediye Başkanı olma hedefi doğrultusunda kendisini yerel seçimlere hazırladığını söyledi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Mayıs 2012 14:30
Bahattin Şenol Isparta Belediye Başkanlığına Aday

IYAŞ Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol, Belediye Başkanı olma hedefi doğrultusunda kendisini yerel seçimlere hazırladığını söyledi.

Başkan Şenol, “Isparta sevdalısıyım. 250 bin kişiye hizmet istiyorum” dedi.

2004 ve 2009 yerel seçimlerinde Belediye Başkan Aday Adayı olamayan IYAŞ Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Şenol, Belediye Başkanı olma hedefi doğrultusunda kendisini yerel seçimlere hazırladığını söyledi. 2

50 bin kişiye hizmet etmek istediğini bildiren Şenol, “Bir yetkili bana yönetim kurulu başkanısınız neden Belediye Başkan aday adayı oluyorsunuz diye sordu. Ben de 2 bin 100 ortaklı şirketin yönetimini yürütüyorum. Koltuk sevdam olamaz dedim. O zaman Isparta’nın nüfusu 150 bindi. 150 bin kişiye hizmet edecektim şimdi ise 250 bin ve ben 250 bin kişiye hizmet etmek istiyorum. Isparta sevdalısıyım. Isparta’yı sevmek Isparta’ya hizmet etmekten geçiyor. Isparta’ya hizmet eden kuruluşuz. Hala idealimde belediye başkanı olmak var” açıklamalarında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.