Bahçeli Gönen'de Gölge Etmeyin Yeter

Isparta Belediyesi tarafından gerçekleştirilen toplu açılış ve temel atma törenine katılan MHP lideri Devlet Bahçeli, Gönen ilçesini de ziyaret ederek, partisine ait binanın açılışını gerçekleştirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Ocak 2011 11:07
Bahçeli Gönen'de Gölge Etmeyin Yeter

Isparta Belediyesi tarafından gerçekleştirilen toplu açılış ve temel atma törenine katılan MHP lideri Devlet Bahçeli, Gönen ilçesini de ziyaret ederek, partisine ait binanın açılışını gerçekleştirdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, belediyelere yönelik iktidar ve mülki amirlerin baskılarını da eleştirdi.

MHP'li belediyelerin kıt imkânlara rağmen gereken hizmetleri yaptığını belirten Devlet Bahçeli, şunları söyledi: "Zaten sizden bir şey istemiyorlar. Gölge etmeyin. Zaman zaman uydurma ispiyonlarla, gönderilen müfettişlerle belediyeleri rahatsız ediyorsunuz. Ne yaparsanız yapın Mete beyler (Gönen Belediye Başkanı MHP'li Mete Elcim) görevde ve sonuna kadar devam edecekler. Engel olanlara karşı Gönenliler olarak beraberce dik durmalıyız. Belediyecilik farklıdır ve herkese eşit hizmet götürmeyi elzem kılar. Başta MHP'li belediyeler olmak üzere başka partilerin belediyelerine karşı baskılar uygulandığını görüyoruz. İktidar partisine ve mülki amirlerine bu konuda çok dikkatli ve hassas olmalarını tavsiye ediyorum. Çünkü onlar iktidarın değil, devletin görevlisidir. Mülki amirleri iktidarın yandaşı değil, devletin bizzat hizmet birimlerinin insanlarıdır" diye konuştu

Gönen Belediye Başkanı Mete Elçim ise yaptığı konuşmasında; “Göreve geldiğimizden bu yana tüm olumsuzluklara rağmen hizmetlerimizi hiç aksatmadan sürdürüyoruz. Siyasi ayırım gözetmeden halkımızın tamamına hizmet götürüyoruz. Hizmet noktasında vatandaşlarımız arasında hiçbir ayırım yapmadan sınırlı imkanlarımızla verdiğimiz sözlerin gereğini ve fazlasını yapmanın gayreti ve çabası içindeyim. Belediyemiz, Devlete sigorta ve Vergi borcu olamayan nadir Belediyelerden olup personelimizin de ücretlerini bugüne kadar zamanında ödedik. Bundan sonrada aksatmayacağız. 21 aydan bu yana ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ev yapımı, onarımı, sıcak yemek ve yakacak yardımı gibi bir çok hizmetler veriyoruz. Eğitim konusunda ise okul binalarının yapımı, ve onarımı için belediyemiz kaynaklarından çok ciddi bütçeler harcadık ve Süleyman Demirel Üniversitesine ve Milli Eğitim’e devrettik. İlçemizde ilköğretim’de eğitim gören öğrencilerimizin tamamına kırtasiye yardımında bulunduk. İlçemizde ağaçlandırma çalışmaları kapsamında yaklaşık 5 bin ağaç diktik. Halkımızın sağlığı için içme su depolarımızı yeniledik ve otomatik klorlama cihazları taktırdık. İtfaiye araçlarımızı modernize ettik. Toplu konut bölgesinde asfaltlama, ağaçlandırma ve orta refüj yeşillendirme ve sulama sistemleri kurulması ile ilgili çalışmalarımız tamamlanmıştır. Spor’a verdiğimiz önem çerçevesinde halı saha yenileme çalışmalarımız tamamlanmıştır. Buna benzer bir çok projelerimizin arasında Kent Meydanı projesini gerçekleştireceğiz. Araç filosunu yenilenme projesi kapsamında 2011 model 2 büyük otobüs ve 2011 model binek otomobil satın aldık. Bütün bu çalışmalarımıza destek veren Belediye Meclis üyelerimize, İlçe Başkanlığımıza, Kadın Kolları başkanlığımıza, Ülkü Ocakları başkanlığımıza ve tüm çalışmalarımda bana destek veren tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. 12 Haziran 2011 genel seçimlerinde partimizin tek başına iktidarı için her zaman olduğu gibi İlçemizde de en iyi çalışmalar yaparak partimizi birinci parti yapacağımıza söz veriyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.